Credit rapid online fără acte

Nu mai pierde timpul intrând pe zeci de site-uri pentru a verifica ofertele pentru un credit rapid online fără acte. Pe Finaton sunt centralizate datele de la toate Instituțiile Financiare Nebancare. Consultă condițiile de creditare, alege cea mai bună ofertă, aplică online și în câteva ore poți să primești un credit rapid fără acte suplimentare și alte birocrații bancare. Întrebări frecvente

Sumă credit 500 - 15000 RON
Perioadă credit 11 luni - 31 luni
Rata anuală de la 41 %

Pentru un împrumut Provident în valoare de 3.500 lei, cu o perioadă de rambursare de 74 de săptămâni, rata dobânzii fixe este de 60%/an. Rata săptămânală va fi de 72 de lei. DAE este de 88,41%, iar suma totală pe care o vei returna va fi de 5.338 lei (aceasta include dobânda de 1.718 lei și comisionul de analiză - 120 lei). Dacă vei solicita serviciul auxiliar opțional de gestionare a creditului la domiciliu, valoarea ratei va crește cu 20 de lei/săptămână.

Sumă credit 200 - 1500 RON
Perioadă credit 30 zile - 24 luni
Rata anuală de la 434.35 %

Pentru un credit în valoare de 500 de lei, pentru o perioadă de 24 de luni, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3878,5%. Mai exact, va trebui să achiți o dobândă în valoare de 2.035 de lei, iar suma totală de rambursat va fi 2.535 lei. Conform CreditPrime, „dobânda și suma totală de rambursat au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale”.

Sumă credit 200 - 10000 RON
Perioadă credit 15 zile - 12 luni
Rata anuală de la 144 %

Primul credit la Ferratum vine cu o ofertă de nerefuzat, 0% dobândă. Accesează până la 1.400 de lei, cu o perioadă de rambursare de până la 45 de zile și beneficiezi de un credit fără dobândă. Pentru un credit de 3.000 de lei, cu o perioadă de rambursare de 1 an, va trebui să plătești o rată lunară în valoare de 516 lei. Suma totală pe care o vei plăti este de 6.199 lei.

Sumă credit 100 - 10000 RON
Perioadă credit 1 zi - 70 zile
Rata anuală de la 0.0001 %

Pentru un credit nebancar fără dobândă de la Hora Credit, în valoare de 1.000 de lei și cu o perioadă de rambursare maximă de 30 de zile, va trebui să returnezi aceeași sumă, fără dobândă. În cazul în care optezi pentru un împrumut mai mare, de 2.000 de lei, termenul de returnare este fix, de 70 de zile, iar suma totală de rambursat va fi 3.400 lei.

Sumă credit 200 - 4000 RON
Perioadă credit 30 zile - 12 luni
Rata anuală de la 365 %

Pentru un împrumut în valoare de 1.000 de lei va trebui să plătești 1.335 de lei, în cazul în care alegi rambursarea într-o singură rată, în termen de 30 de zile. Din această sumă, 35 de lei reprezintă comisionul de analiză dosar, iar 300 de lei dobânda. În cazul în care vrei să rambursezi creditul prin rate lunare pe parcursul unui an, suma minimă pe care va trebui să o plătești la data primei scadente (30 de zile din momentul obținerii creditului) este de 285 lei, rezultând un total de 3.420 lei.

Sumă credit 500 - 3500 RON
Perioadă credit 1 zi - 3 luni
Rata anuală de la 5.97 %

Un credit rapid în valoare de 2.000 de lei va putea fi achitat în trei rate fixe lunare a câte 746 lei fiecare. Dobânda lunară aplicată este de 5,97%, în timp ce DAE are o valoare de 99,92%. Suma totală de rambursat va fi 2.238 lei.

Sumă credit 100 - 2000 RON
Perioadă credit 10 zile - 30 zile
Rata anuală de la 438 %

Pentru un împrumut nebancar la Telecredit, în valoare de 1.000 de lei și cu o perioadă de rambursare de 20 de zile, va trebui să plătești o dobândă de 1,2%/zi, adică 12 lei/zi. Suma totală pe care va trebui să o rambursezi este de 1.240 lei. În cazul unui împrumut tot de 1.000 de lei, însă cu perioadă de rambursare fixă, de 65 de zile, vei plăti aceeași dobândă de 1,2%/zi - 12 lei/zi. Fiind o perioadă mai lungă de creditare, suma totală pe care o vei rambursa ajunge la 1.780 lei.

Întrebări frecvente

Care sunt criteriile pentru a aplica la un credit rapid online fără acte?

Pentru a putea aplica pentru un credit rapid fără acte trebuie să ai împliniți 18 ani, să posezi un buletin valabil și să poți face dovada unui venit minim lunar. Pentru ultima dintre condiții, nu trebuie să prezinți o adeverință de salariu, este suficient un extras de cont care să ateste intrări lunare de bani: salariu, pensie, venituri din chirii sau alte activități comerciale). Totodată, pentru a nu întâmpina obstacole, este de preferat să nu te afli pe lista neagră a Biroului de Credit.

Cât timp durează aprobarea unui credit online fără acte?

Dacă ai completat cererea corect și ai furnizat toate datele necesare, creditul poate fi aprobat în câteva zeci de minute, perioada fiind diferită în funcție de Instituția Financiară Nebancară la care apelați. În unele cazuri, durata se poate prelungi până la 1-2 zile. Un reprezentant al companiei te va contacta telefonic pentru a te informa dacă cererea a fost aprobată sau nu.

Care este perioada de returnare a unui credit fără acte?

În funcție de instituția la care apelezi, perioada de rambursare poate fi de la câteva zile până la câțiva ani. Pentru a nu plăti penalizări, alege o perioadă de restituire pe care o poți îndeplini fără probleme.

Pot obține un credit online fără acte dacă sunt pe lista de rău platnici a Biroului de Credite?

Pentru a fi 100% sigur că cererea ta este aprobată, este de preferat să nu figurezi ca rău platnic. Totuși, unele Instituții Financiare Nebancare (IFN) nu țin cont de această listă și acordă împrumuturi rapide fără acte chiar și datornicilor.

Se poate rambursa creditul înainte de termen?

Da! Oricând dorești să restitui împrumutul, parțial sau toată suma, contactează reprezentanții instituției, iar aceștia vor recalcula dobânda creditului.

Cum aplic pentru un credit online fără acte?

Pentru a aplica pentru un credit online fără acte trebuie doar să ai posibilitatea de a completa o cerere online. Un operator va analiza cererea și te va contacta pentru a confirma datele. De asemenea, poți aplica pentru un credit fără acte prin telefon.

Care este dobânda unui credit online rapid fără acte?

În primă fază, doar Instituțiile Financiare Nebancare (IFN) au acordat împrumuturi rapide fără acte. Între timp, mai multe bănci și-au extins serviciile și au introdus și opțiunea de credit rapid online fără acte. În funcție de instituția bancară/nebancară la care apelezi, dobânda diferă.

SFAT: Înainte de a lua o decizie, compară creditele și simulează diverse împrumuturi rapide fără acte pentru a alege oferta care îți acoperă nevoile și are cea mai mică dobândă.

Ce se întâmplă dacă întârzii plata?

Chiar dacă este o metodă facilă de a primi bani, îți recomandăm să nu apelezi la împrumuturi mai mari decât îți poți permite. Fiecare întârziere a unei plăți va atrage o penalizare.

Care sunt avantajele unui credit online rapid fără acte?

 • Promptitudine - aprobarea cererii în câteva ore, maxim 1-2 zile;
 • Rapiditate - poți să aplici pentru un credit rapid fără acte online sau telefonic;
 • Procedură simplificată - nu ai nevoie de adeverință de salariu, garanții sau giranți;
 • Flexibilitate - tu alegi perioada în care vei restitui creditul;
 • Transparență - dobânda, rata și suma totală pe care trebuie să o restitui;
 • Confidențialitate - nimeni nu va ști că ai apelat la un credit rapid online fără acte;

Care este suma maximă la un credit online rapid fără acte?

Instituțiile Financiare Nebancare au plafoane diferite în cazul unor împrumuturi rapide fără acte. Suma pe care poți să o obții variază între 300 - 15.000 lei.

Ce este un credit rapid online fără acte

Dacă ți s-a ivit o cheltuială neașteptată și nu vrei să ceri bani împrumut de la prieteni sau familie, poți apela la un credit rapid online fără acte. Acest tip de credit se acordă, de obicei, în doar câteva ore, fără acte și birocrații suplimentare. Acesta este unul dintre cele mai rapide împrumuturi rapide fără acte la care poți apela în caz de nevoie. Pe lângă timpul foarte scurt de prelucrare a cererii de credit, ai marele avantaj de a avea banii în cont chiar în aceeași zi.

Bineînțeles, întregul proces de acordare a unui credit rapid online fără acte este confindenținal, astfel că nu trebuie să-ți faci griji că prietenii sau familia vor afla de unde ai făcut rost de bani într-un timp așa scurt.


Împrumuturi rapide fără acte, cum alegi cea mai bună ofertă

Pe site-ul FINATON găsești cele mai bune oferte pentru un credit rapid online fără acte. De asemenea, aici vei găsi centralizate toate ofertele Instituțiilor Financiare Nebancare (IFN) din România. Astfel, cu doar câteva click-uri vei afla care este suma maximă creditată, perioada de creditare, dar și rata dobânzii anuale.

SFAT: Plătește la timp ratele pentru a nu achita penalizări de întârziere.


Avantajele unui credit rapid online fără acte față de creditul bancar

Toate Instituțiile Financiare Nebancare (IFN) funcționează doar în baza unei autorizații emise de Banca Națională a României.

Totodată, potrivit art. 44 din Legea nr. 93/2009 privind instituţiile financiare nebancare, cu modificările şi completările ulterioare „Banca Naţională a României realizează supravegherea prudenţială a instituţiilor financiare nebancare înscrise în Registrul special, atât pe baza informaţiilor furnizate de aceste entităţi prin raportările transmise, cât şi prin inspecţii la sediul instituţiilor financiare nebancare şi la unităţile teritoriale ale acestora, prin personalul împuternicit în acest sens”.

Comparativ cu un împrumut bancar, un credit rapid online fără acte este mai avantajos și are următoarele beneficii:

 • Online - poți completa cererea pentru un credit fără acte de oriunde, ai nevoie doar de acces la internet și la un calculator.
 • Telefonic - poți cere un credit rapid fără acte și telefonic.
 • Rapid - vei primi confirmarea și banii în câteva zeci de minute, maxim 1-2 zile.
 • Fără acte - nu trebuie să prezinți adeverință de salariu.
 • Fără explicații - operatorii nu îți vor pune întrebări inutile cu privire la motivul pentru care soliciți bani.
 • Rată mare de aprobare - majoritatea Instituțiilor Financiare Nebancare îți vor acorda un credit fără acte chiar dacă mai ai și alte împrumuturi sau dacă te afli pe lista neagră de rău platnici a Biroului de Credite.
 • Banii în cont - poți primi un credit fără acte fără să faci drumuri multiple la sediul instituției. Mai mult de atât, poți solicita ca banii să îți fie trimiși direct în cont.
 • Fără dobândă - IFN-urile au multiple oferte la care dobânda este 0,0%.

Credit fără acte și adeverință de salariu

De multe ori rămânem în impas financiar chiar înainte de salariu, iar cheltuielile noi apar încontinuu. În cazul în care nu dorim să apelăm la prieteni sau familie, cea mai la îndemână metodă este aplicarea pentru un credit rapid online fără acte. Selectați suma dorită și completați cererea în doar câteva minute, fără adeverință de salariu de la locul de muncă. Astfel, veți putea solicita un credit fără acte instant, fără a fi nevoie de dosare de acte precum în cazul creditelor bancare.


Simulare credit rapid online fără acte

Pentru a înțelege mai ușor procesul unui credit fără acte am solicitat oferte de la două Instituții Financiare Nebancare, pentru suma de 1.000 de lei.

 • Dacă vom restitui suma integrală în decurs de 30 de zile, nu va trebui să plătim dobândă.
 • În cazul în care termenul de restituire se prelungește, se va aplica o dobândă de 12 lei/zi. În cazul unei alte oferte, tot pentru suma de 1.000 de lei cu o perioadă de restituire de o lună de zile, dobânda va fi mult mai mare. Potrivit simulării online, suma totală de restituit va fi de 1.253 lei.

Ținând cont că Instituțiile Financiare Nebancare au oferte diferite, vă recomandăm să le consultați și să le comparați cu atenție înainte de a solicita un credit rapid online fără acte.


Biroul de Credit și lista neagră a rău platnicilor

„Biroul de Credit este o societate de drept privat care administrează o bază de date organizată în sistem centralizat, care conține date referitoare la activitatea de creditare desfășurată de instituțiile financiar-bancare, autorizate potrivit legii”, mai multe informații puteți afla pe site-ul Biroului de Credit.

În cazul în care ați luat un credit și nu ați plătit la timp ratele, veți fi inclus automat pe lista neagră a rău platnicilor. Instituțiile Financiare Nebancare și băncile consultă această listă înainte de a decide dacă aprobă sau nu o cerere de creditare.

SFAT: Poți să apelezi la un credit rapid online fără acte chiar dacă mai ai alte împrumuturi bancare.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.


Rating total: 4 / 5
Numărul de evaluări: 64