Telecredit

reclamă
Sumă credit 100 - 2000 RON
Perioadă credit 10 zile - 30 zile
Rata anuală de la 438 %
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
Telecredit

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 100 - 2000 RON
✅ Perioadă credit: 10 zile - 30 zile
✅ Rata anuală de la: 438 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 18 ani


Pentru un împrumut nebancar la Telecredit, în valoare de 1.000 de lei și cu o perioadă de rambursare de 20 de zile, va trebui să plătești o dobândă de 1,2%/zi, adică 12 lei/zi. Suma totală pe care va trebui să o rambursezi este de 1.240 lei. În cazul unui împrumut tot de 1.000 de lei, însă cu perioadă de rambursare fixă, de 65 de zile, vei plăti aceeași dobândă de 1,2%/zi - 12 lei/zi. Fiind o perioadă mai lungă de creditare, suma totală pe care o vei rambursa ajunge la 1.780 lei.

Informații generale despre Telecredit

Telecredit este o instituție financiară nebancară (IFN) înființată în anul 2014, care oferă credite rapide online. Compania oferă credite fără a folosi ca intermediari brokeri de credite. Serviciile oferite de Telecredit pot fi accesate atât online, chiar și de pe dispozitivele mobile.

Telecredit este înregistrată în Registrul General dedicat IFN din cadrul BNR și își desfășoară activitatea conform Legii nr. 93/2009 și Regulamentului nr. 20/2009 emis de BNR pentru instituțiile financiare nebancare.

Condiții minime pentru a aplica pentru credit rapid online

 • Vârsta minimă 18 ani;
 • Să ai un cont bancar și un card alocat acestuia;
 • Să ai un venit lunar constant (salariu sau pensie);
 • Să deții un număr de telefon mobil activ;
 • Să prezinți o adresă de email valabilă.

Cum aplici pentru un credit nebancar la Telecredit

Orice persoană majoră poate aplica foarte ușor pentru împrumut nebancar Telecredit. Ai nevoie doar de un calculator/laptop sau chiar un smartphone cu conexiune activă la internet.

 1. Intră pe site-ul Telecredit și alege suma dorită, între 100 și 2.000 lei;
 2. Alege data rambursării;
 3. Completează cererea de împrumut cu datele solicitate;
 4. Crează și confirmă contul cu ajutorul email-ului și mesajului text primit;
 5. Încarcă documentele solicitate;
 6. Cererea ta de credit va fi analizată în cel mai scurt timp.

 

Acte necesare pentru un credit nebancar

În cazul în care aplici pentru prima dată pentru credit nebancar la Telecredit va trebui să furnizezi următoarele acte:

 • Copie după cartea de identitate;
 • O copie Acordului de consultare transmitere și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Națională de Adminstrare Fiscală - semnat de mână pe fiecare pagină. Acesta îl veți primi pe mail, trebuie doar să îl imprimați, semnați și retrimiteți către companie.

În funcție de profilul aplicantului, Telecredit mai poate solicita și alte documente care să ateste bonitatea ta (fluturaș de salariu, cupon de pensie etc).

Dacă ai mai aplicat pentru un credit la Telecredit procedura este mult simplificată și nu va mai fi nevoie să furnizezi toate actele enumerate mai sus.

Tipuri de credit disponibile la Telecredit

 • Credit rapid online între 100 - 2.000 lei cu perioadă de rambursare de până la 30 de zile;
 • Credit rapid online între 100 - 2.000 lei cu perioadă de rambursare fixă - 65 de zile.

Credit cu perioadă de rambursare de maxim 30 de zile

În cadrul unui credit acordat de Telecredit poți obține o finanțare cuprinsă între 100 și 2.000 lei. Poți alege perioada de rambursare între 10 și 30 de zile. Dobânda aplicată este 1,2%/zi, astfel în cazul în care soliciți suma maximă, pe perioada maximă, va trebui să plătești o dobândă de 24 de lei/zi.

Credit cu perioadă fixă de rambursare

Telecredit pune la dispoziția clienților și varianta unui credit rapid online cu perioadă fixă de rambursare. În cadrul acestuia vei putea solicita o sumă cuprinsă între 100 și 2.000 lei, iar perioada de rambursare va fi fixă, de 65 de zile. La fel ca și la precedentul credit, dobânda aplicată va fi 1,2%/zi.

Care este suma maximă finanțată de Telecredit?

Instituția Financiarp Nebancară Telecredit oferă împrumuturi în valoare de maxim 2.000 lei.

În cât timp aprobă un credit Telecredit?

Imediat după ai completat cererea de credit nebancar și ai furnizat toate actele necesare, reprezentații Telecredit vor începe analizarea dosarului. Răspunsul va fi oferit în cel mai scurt timp.

„Te asigurăm că cererea ta de credit online urgent va fi procesată în cel mai scurt timp pentru ca tu să beneficiezi de împrumut cât mai repede”, transmite Telecredit.

Reprezentanții Telecredit te vor informa despre răspunsul la cererea de credit prin SMS și email.

Pentru a intra în posesia banilor solicitați nu va trebuie să te deplasezi, aceștia îți vor fi livrați direct în cont.

„Banii vor fi virați în contul tău în cel mai scurt timp posibil (minute) de la momentul aprobării cererii de împrumut IFN – momentul în care banii vor fi disponibili în contul tău depinde de politica băncii tale”, informează Telecredit.  

În câte rate poate fi achitat un credit rapid online?

Chiar dacă termenul de rambursare este scurt, de până la 30 de zile sau de fix 65 de zile, poți rachita un împrumut în oricâte rate dorești. Important este ca la data scadentă să ai în cont toată suma necesară pentru a rambursa integral creditul.

Metode de plată credit online rapid

 • Debitare de pe card - Telecredit poate debita automat suma datorată de pe cardul tău, astfel nu va mai fi nevoie să faci drumuri suplimentare pentru a achita creditul;
 • Numerar - poți achita un credit Telecredit direct la sucursala uneia dintre următoarele bănci:

Banca Transilvania în contul RO41BTRLRONCRT0269514001;

BCR în contul RO92RNCB0072142826920001;

BRD în contul RO66BRDE410SV25843174100;

ING Bank în contul RO68INGB0000999904665775;

Raiffeisen Bank în contul RO98RZBR0000060017097886.

 • Virament bancar - Poți efectua plata și online, prin intermediul unui card bancar sau printr-un transfer bancar efectuat prin internet banking către conturile Telecredit;
 • PayPoint - Creditul Telecredit poate fi rambursat la orice comercianți care au sigla PayPoint.

Penalizări pentru plata cu întârziere

În cazul în care din varii motive nu poți respecta termenul scadent de plată al unui credit, este recomandat să informezi reprezentanții Telecredit. Dacă informezi din timp echipa Telecredit, aceasta îți poate oferi o refinanțare credit până la salariu.

În cazul în care nu rambursezi integral creditul până la data scadentă, Telecredit îți va aplica o dobândă de 1,2% pentru fiecare zi de întârziere.

Totodată, compania își „rezervă dreptul legal de a angaja o companie specializată pentru recuperarea împrumutului și a tuturor cheltuielilor pe care le-ai provocat prin neachitarea la scadență”.

Pentru detalii suplimentare poți să contactezi reprezentanții Telecredit prin telefon, email sau puteți trimite un SMS, cu textul „telecredit”, la 1892 și vei fi contactat în cel mai mult scurt timp.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

De cativa ani tot colaborez cu ei si totul a fost OK pana acum
Miha
Revizuit 09. 30. 2019