CreditPrime

creditprime
reclamă
Sumă credit 200 - 1500 RON
Perioadă credit 30 zile - 24 luni
Rata anuală de la 434.35 %
Vârsta minimă a aplicantului 22 ani

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 200 - 1500 RON
✅ Perioadă credit: 30 zile - 24 luni
✅ Rata anuală de la: 434.35 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 22 ani


Pentru un credit în valoare de 500 de lei, pentru o perioadă de 24 de luni, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3878,5%. Mai exact, va trebui să achiți o dobândă în valoare de 2.035 de lei, iar suma totală de rambursat va fi 2.535 lei. Conform CreditPrime, „dobânda și suma totală de rambursat au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale”.

Informații generale despre CreditPrime

Produsul CreditPrime este pus la dispoziția clienților de Instituția Financiară Nebancară Ecofinance SA. Compania este înregistrată în Registrul Special și Registrul General al BNR și oferă credite rapide online. Serviciul de credite rapide online este adaptat tehnologiilor moderne actuale, astfel că clienții nu mai trebuie să se deplaseze pentru a obține un credit.

Condiții pentru un împrumut CreditPrime

 • Cetățean român;
 • Vârsta între 22-70 ani;
 • Dovada unui venit lunar constant.

Cum pot aplica pentru un împrumut

 • Online - Dacă îndeplinești condițiile de mai sus, accesează pagina CreditPrime de pe calculator/laptop/tabletă sau telefon și aplică pentru un credit;
 • Telefon - În cazul în care aplicația online îți dă bătăi de cap, poți suna la numărul de telefon 0800 00 80 80 (apel gratuit pentru toți operatorii de pe teritoriul României) și să soliciți asistență. Operatorii CreditPrime lucrează non-stop și îți vor putea oferi suportul necesar pentru a completa cererea de credit nebancar. Totodată, la CreditPrime poți să soliciți un apel. Activează funcția de pe site-ul CreditPrime, introdu numărul tău de telefon și un specialist te va suna în cel mai scurt timp, pentru a-ți oferi informațiile și suportul necesar.

De precizat și faptul că CreditPrime va consulta Biroul de Credit înainte de a-ți acorda un împrumut.

Acte necesare pentru credit online rapid

 • Cartea de identitate;
 • Dovada unui venit lunar constant (extras de cont bancar, fluturaș de salariu, talon de pensie, adeverință de venit etc).

Tipuri de credite la CreditPrime

 1. Credit cu dobândă 0% în primele 30 de zile;
 2. Credit rapid online.

Credit fără dobândă CreditPrime

Cu scopul de a atrage clienți noi, CreditPrime oferă 0% dobândă pentru primele 30 de zile ale unui credit. Concret, oferta de credite fără dobândă se referă strict la prima rată a împrumutului.

Credit online urgent

La CreditPrime poți obține una dintre cele mai mari perioade de rambursare disponibile pentru un credit online urgent. Perioada de rambursare la CreditPrime este fixă, 24 de luni.

Contractul de credit prevede ca la fiecare 30 de zile să efectuezi o plată către CreditPrime. Suma de plată va fi comunicată lunar prin intermediul unui extras de cont pe care îl vei primi în contul online CreditPrime.

IFN CreditPrime mai precizează că în fiecare lună „poți alege să plătești fix cât vrei: fie minimul de plată, fie de exemplu suma necesară pentru reîntregirea liniei”.

Câți bani pot obține la CreditPrime?

Instituția Financiară Nebancară CreditPrime oferă credite online rapide cu valoarea cuprinsă între 200 și 1.500 lei.

Care este perioada de rambursare?

IFN CreditPrime pune la dispoziția clienților credite nebancare cu o perioadă fixă de rambursare, 24 de luni.

În cât timp se aprobă un credit nebancar IFN?

Pentru a fi sigur că beneficiezi de cel mai scurt timp de aprobare, ai grijă să completezi corect și complet cererea de credit. De îndată ce ai trimis cererea, specialiștii CreditPrime o vor analiza și îți vor oferi un răspuns prompt. Dacă totul este în regulă și întrunești condițiile de creditare, aprobarea poate veni în două minute.

CreditPrime îți pune la dispoziție personal calificat non stop, inclusiv în weekend și pe perioada sărbătorilor.

Câte împrumuturi pot accesa la CreditPrime?

În momentul depunerii cererii poți avea și alte credite bancare sau nebancare, însă nu poți accesa un al doilea împrumut CreditPrime până ce nu îl rambursezi pe primul.

Cum pot încasa banii dintr-un împrumut CreditPrime?

 1. Transfer bancar - Poți alege să primești banii solicitați în orice cont bancar. Durata unui transfer bancar poate dura de la 1-3 ore la maxim 24 ore, în funcție de programul de recepționare plăți al băncii la care ai cont;
 2. Numerar - Poți să primești banii solicitați în numerar la oricare sucursală BCR. Banii vor fi disponibili pentru retragere de la 1-3 ore la maxim 24 de ore de la aprobarea creditului. Nu trebuie să pierzi din vedere și faptul că vei putea retrage banii doar în timpul programului de lucru al sucursalei.

CreditPrime: nivel începător și nivel expert

Instituția Financiară CreditPrime are un două niveluri pentru fidelizarea clienților: începător și expert.

„Ele fac parte din programul de loialitate şi constau în avantaje crescute, pe măsură ce clientul dă dovadă de responsabilitate şi consistenţă în alegere. Asta înseamnă că, onorandu-ţi responsabil obligaţiile de plată la fiecare dată scadentă şi apelând în mod repetat la noi, poţi obţine condiţii din ce în ce mai bune”, transmite CreditPrime.

La prima relație contractuală cu CreditPrime ți se va aloca automat nivelul Începător. După rambursarea creditului vei fi desemnat client Expert și vei avea la dispoziție o limită mai mare de bani și o dobândă mai avantajoasă.

Cum pot plăti un împrumut CreditPrime

 • Rambursare automată - Dacă ai ales să primești banii pe card, poți opta și pentru plăți recurente automate. Astfel nu trebuie să îți mai faci griji că întârzii plata;
 • Plata online cu cardul - Poți achita ratele creditului direct din contul personal CreditPrime;
 • Transfer bancar - Efectuează un transfer bancar prin internet banking sau personal dintr-o sucursală bancară către contul CreditPrime. Trebuie doar să indici CNP sau numărul de contract;
 • Numerar la aparat - Poți efectua plățile și personal, cu bani numerar, la sucursalele BCR care au aparate multifuncționale de încasare numerar (MFM);
 • Numerar la casierie - Achită ratele la ghișeele sucursalelor BCR. ATENȚIE, pentru plata la casierie, banca va percepe un comision de 4 lei.

Despre plata la data scadentă și minimul de plată

Încă dinainte de a semna contractul de credit vei fi informat despre data scadentă până la care trebuie să efectuezi prima plată. CreditPrime te va informa constant cu privire la suma rămasă de plată. 

CreditPrime oferă posibilitatea să alegi să plătești cât vrei: minimul de plată sau suma totală necesară pentru rambursarea creditului, fără comisioane suplimentare.

„Minimul de plată este constituit din 10% din principal, la care se adaugă dobânda acumulată pentru perioada de folosire a banilor și penalitățile (dacă este cazul)”, transmite CreditPrime.

Valoarea minimă de plată îți va fi comunicată lunar pe adresa de mail și în contul personal de pe site-ul CreditPrime.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

Nu recomand. Nu sunt înțelegători nici măcar pt o zi întârziere chiara dacă este spre ex un credit de 150 lei.
Mal
Revizuit 04. 14. 2021
am fost aprobat in mai putin de o ora
Calin
Revizuit 09. 30. 2019
daca nu ai de unde sa ceri bani imprumut ei sunt o varianta acceptabila. foarte important ii sa nu intarzi plata
Rolli
Revizuit 09. 30. 2019