Ocean Credit

reclamă
Sumă credit 500 - 3500 RON
Perioadă credit 1 zi - 3 luni
Rata anuală de la 5.97 %
Vârsta minimă a aplicantului 22 ani
Ocean Credit

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 500 - 3500 RON
✅ Perioadă credit: 1 zi - 3 luni
✅ Rata anuală de la: 5.97 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 22 ani


Un credit rapid în valoare de 2.000 de lei va putea fi achitat în trei rate fixe lunare a câte 746 lei fiecare. Dobânda lunară aplicată este de 5,97%, în timp ce DAE are o valoare de 99,92%. Suma totală de rambursat va fi 2.238 lei.

Ocean Credit - informații utile

Ocean Credit este o Instituție Financiară Nebancară înființată în anul 2015, care are ca principal obiect de activitate acordarea de credite rapide. Ocean Credit IFN SA este înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României sub nr. RG-PJR-41-110300 şi în Registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal nr. 36405. Ocean Credit are sediul în București, pe Calea Floreasca 112, tot aici fiind și birourile de analiză a creditelor.

Ocean Credit este prezent și pe site-urile de socializare, atât pe Facebook, cât și pe Linkedin.

Condiții credit Ocean Credit

 • Vârsta minimă 18 ani
 • Un card valid pe care încasezi veniturile lunare
 • O adresă de mail personală validă
 • Cont real de Facebook
 • Număr de telefon mobil activ

Cum pot aplica pentru un împrumut Ocean Credit?

Instituția Financiară Ocean Credit vine în întâmpinarea clienților cu o metodă de aplicare simplistă și rapidă. Trebuie doar să completezi cererea online pe site-ul Ocean Credit, iar dacă îndeplinești toate condițiile vei primi banii direct pe card. Dacă ești deja client Ocean Credit IFN, aplică direct din contul tău accesând opțiunea „Împrumută acum”.

Pentru a aplica pentru un credit rapid online va trebui să completezi datele cardului bancar, să furnizezi cartea de identitate în format electronic (imagine sau copie scanată) și să te autentifici cu contul tău de Facebook.

Tipuri de credite disponibile

La Ocean Credit IFN este disponibilă varianta unui credit de nevoi personale. Cererea de credit va fi procesată rapid, iar tu poți primi banii chiar și în cursul aceleiași zile. 

Ocean Credit IFN - credit rapid online

Poți completa cererea online, iar contractul îl vei semna electronic, fără să fie necesar să te mai deplasezi la sediul companiei. Totodată, în contul de pe site-ul Ocean Credit IFN vei putea verifica oricând care este suma pe care trebuie să o rambursezi.

Scorul FICO

Ocean Credit este una dintre primele Instituții Financiare Nebancare care pune la dispoziția clienților opțiunea de a-și afla instant și gratuit scorul de la Biroul de Credit. Dacă scoringul este pozitiv, Ocean Credit îți configurează oferta de credit cu care ești compatibil.

Ce sumă pot obține printr-un credit IFN Ocean Credit?

În cadrul unui împrumut nebancar la Ocean Credit IFN poți obține sume cuprinse între 500 și 3.500 lei.
În cadrul unui împrumut nebancar la Ocean Credit IFN poți obține sume cuprinse între 500 și 3.500 lei.

Ce comisioane sunt aplicate?

Ocean Credit IFN nu percepe comisioane pentru următoarele servicii:

 • Nu se percepe comision de analiză dosar;
 • Nu se percepe comision de rambursare anticipată;
 • Nu se percepe comision de administrare;

Vei achita doar dobânda contractuală, care este foarte mică și diferă în funcție de creditul ales:

 • 5,97% dobândă lunară pentru creditul cu rambursare în 90 de zile
 • 9,44% dobândă lunară pentru creditul cu rambursare în 30 de zile

„Ocean Credit IFN percepe comision unic pentru servicii prestate la solicitarea consumatorului, aşa cum acesta este reglementat în contract”, transmite instituția.

Calculator credit și dobânda

Înainte de a aplica pentru un credit poți calcula dobânda care fi aplicată sumei solicitate. Prin intermediul unui calculator de credit vei putea vedea valoarea celor trei rate lunare, dar și rata dobânzii, DAE și suma totală de rambursat.

În cât timp primesc banii?

Dacă întrunești toate condițiile necesare și cererea ta de credit a fost aprobată, transferul bancar va fi efectuat în câteva minute, iar tu vei primi banii în aceeași zi. Care este perioada de rambursare?

Indiferent de suma pe care dorești să o împrumuți printr-un credit nebancar, la Ocean Credit IFN perioada de rambursare este flexibilă, în funcție de creditul ales, însă termenul maxim este de 90 de zile.

 • Creditul Crab - vei achita 1 singură rată, în 30 de zile de la semnarea contractului.
 • Creditul Pinguin - prima rată o vei achita la 30 de zile de la semnarea contractului de credit, a doua la 30 zile de la prima scadentă, iar a treia rată se va rambursa în 30 zile de la cea de-a doua scadentă.

Care este perioada de rambursare?

Indiferent de suma pe care dorești să o împrumuți printr-un credit nebancar, la Ocean Credit IFN perioada de rambursare este flexibilă, însă perioada maximă este de 90 de zile.

Astfel, prima rată o vei achita la 30 de zile de la semnarea contractului de credit, a doua la 30 zile de la prima scadentă, iar a treia rată se va rambursa în 30 zile de la cea de-a doua scadentă.

Cum pot plăti rata unui credit Ocean Credit IFN?

Clienții Ocean Credit pot rambursa creditul prin mai multe metode:

 • Plata recurentă - vor fi efectuate automat plăți lunare către Ocean Credit IFN;
 • Transfer bancar - poți trimite banii direct în contul Ocean Credit IFN;
 • CEC - poți depune banii personal la CEC.

Taxe și penalizări pentru întârziere plată credit

În cazul în care te afli în incapacitate de plată sau întâmpini probleme financiare care pot duce la plata cu întârziere a unui credit nebancar, te sfătuim să informezi reprezentanții Ocean Credit.

„Dacă întâmpini probleme în rambursarea împrumutului, te rugăm să ne scrii pe info@oceancredit.ro și vom găsi împreună o soluție potrivită pentru tine”, transmit reprezentanții Ocean Credit IFN.

În cazul în care nu ai reușit să restitui suma împrumutată în termenul de rambursare stabilit, Ocean Credit poate lua următoarele măsuri:

 1. Aplicarea unui comision de întârziere de 0,5%/zi din suma împrumutată restantă;
 2. Să ia toate măsurile legale în vederea recuperării datoriei;
 3. Informarea către Biroul de Credit privind sumele restante, fapt care va afecta negativ istoricul de creditare al clientului. În urma acestei raportări, cererile viitoare de creditare vor fi refuzate;
 4. Să apeleze la o firmă specializată în recuperarea creanțelor.

Precizăm și faptul că odată ajuns pe lista de datornici de la Biroul de Credit, înregistrarea va fi păstrată timp de 4 ani, iar apoi va fi ștearsă automat. La orice solicitare de credit bancar sau nebancar puteți întâmpina probleme dacă vă aflați în Biroul de Credit.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

Foarte multumita,aprobare rapida
Dobrin gabriela
Revizuit 12. 21. 2020
aprobare in super rapida si personal amabil
Mircea
Revizuit 09. 30. 2019
creditele rapide au dobanzi foarte mici, bravoo
Teo
Revizuit 09. 30. 2019