Hora Credit

reclamă
Sumă credit 100 - 10000 RON
Perioadă credit 1 zi - 70 zile
Rata anuală de la 0.0001 %
Vârsta minimă a aplicantului 19 ani
Hora Credit

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 100 - 10000 RON
✅ Perioadă credit: 1 zi - 70 zile
✅ Rata anuală de la: 0.0001 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 19 ani


Pentru un credit nebancar fără dobândă de la Hora Credit, în valoare de 1.000 de lei și cu o perioadă de rambursare maximă de 30 de zile, va trebui să returnezi aceeași sumă, fără dobândă. În cazul în care optezi pentru un împrumut mai mare, de 2.000 de lei, termenul de returnare este fix, de 70 de zile, iar suma totală de rambursat va fi 3.400 lei.

Informații despre Hora Credit

Instituția Financiară Nebancară Hora Credit a fost înființată în anul 2016, în același an fiind înregistrată și în Registrul General BNR. Compania are sediul central în București, însă oferă credite pentru locuitorii din toate zonele țării. La fel ca și restul Instituțiilor Financiare nebancare, Hora Credit funcționează conform prevederilor din Legea nr. 93/2009.

Condiții pentru accesarea unui credit la Hora Credit

 • Vârsta minimă 19 ani, iar cea maximă 75 ani;
 • Reședința în România;
 • Copie scanată carte de identitate;
 • Cont bancar.

Aplică pentru un împrumut

Clienții pot aplica pentru un împrumut nebancar la Hora Credit direct pe site-ul instituției financiare nebancare. Pentru a aplica ai nevoie doar de o conexiune la internet și de un dispozitiv pe care să accesezi site-ul Hora Credit.

Dacă ești client nou, selectează suma pe care dorești să o obții prin credit și perioada împrumutului, iar apoi apasă pe „Aplică acum”. Urmează indicațiile oferite și transmite toate datele și actele solicitate pentru a completa cererea.

În cazul în care ești deja client Hora Credit, intră în contul tău online și aplică direct de acolo pentru un împrumut.

Documente necesare pentru un credit

Pentru a completa cererea unui credit nebancar la Hora Credit ai nevoie de următoarele documente:

 • O copie scanată sau o imagine cu cartea de identitate;
 • Extras de cont bancar.

Tipuri de credite nebancare la Hora Credit

Instituția Financiară Nebancară Hora Credit oferă trei tipuri de împrumuturi:

 1. Primul împrumut fără dobândă;
 2. Credit nebancar nevoi personale de până la 1.500 lei;
 3. Credit nebancar nevoi personale de până la 10.000 lei;

Primul împrumut fără dobândă

Hora Credit oferă pentru clienții noi un împrumut cu dobândă de 0,0001%. Această ofertă este disponibilă doar pentru persoanele care nu au mai avut relații contractuale cu instituția financiară nebancară.

Suma care poate fi accesată prin acest credit fără dobândă este cuprinsă între 100 și 1.500 de lei. Perioada de restituire este de maxim 30 de zile.

În cazul în care nu vei restitui în termen suma împrumutată, Hora Credit îți va aplica dobânzi și penalizări.

Credit nebancar de nevoi personale de până la 1.500 lei

Clienții care își doresc un împrumut în valoare de maximum 1.500 de lei vor beneficia de o dobândă de 2%/zi. Astfel, pentru un împrumut de 1.000 de lei va trebui să achiți o dobândă de 20 de lei/zi. Termenul maxim de restituie a acestui tip de credit nebancar este de 30 de zile.

Credit nebancar de nevoi personale de până la 10.000 lei

În cazul în care ai nevoie de o sumă mai mare de bani, Hora Credit îți poate acorda un credit cu o valoare cuprinsă între 1.500 lei și 10.000 lei. Astfel, pentru suma maximă împrumutată, 10.000 lei, clientul va avea de achitat o dobândă de 1%/zi, adică 100 de lei/zi. Perioada maximă de returnare a acestui tip de credit este de 70 de zile.

„Împrumutatul poate beneficia de extinderea automată a perioadei împrumutului pentru un termen maxim de 364 de zile, în baza unei plăţi minime aşa cum reiese din contractul de împrumut”, mai precizează reprezentanții Hora Credit.

Care este perioada de rambursare?

În cazul unui credit cu o valoare de maxim 1.500 lei, perioada de rambursare maximă este de 30 de zile.

Pentru un credit cuprins între 1.500 lei și 10.000 lei, perioada de rambursare ajunge până la 70 de zile.

Ce sumă pot obține la Hora Credit?

Suma maximă pe care Hora Credit o poate acorda în cadrul unui împrumut nebancar este de 10.000 lei.

În cât timp primesc banii?

Cererea ta va fi analizată cu promptitudine de echipa Hora Credit, care te va înștiința cu privire la stadiul acesteia prin SMS și email. Totodată, poți verifica stadiul cererii intrând în contul propriu de pe site-ul Hora Credit.

„Transferul se poate realiza în 15 minute de la aprobarea cererii de împrumut, dar nu mai târziu de 24 ore lucrătoare”, asigură Hora Credit.

Cum pot achita un împrumut Hora Credit?

Creditele nebancare cu o valoare mai mare de 1.500 de lei pot fi achitate în 5 rate fixe egale, câte una la fiecare două săptămâni, astfel încât suma totală să fie rambursată în termenul de 70 de zile.

 • Online prin card bancar - Poți efectua plățile online, cu cardul prin intermediul tranzacțiilor 3D secure, direct de pe site-ul Hora Credit. Ai nevoie doar de numărul contractului;
 • Cont online - Poți achita ratele creditului direct din contul online de pe site-ul Hora Credit;
 • Virament bancar - Un virament bancar poate fi efectuat de la sucursala băncii tale sau prin internet banking. Va trebui să introduci datele beneficiarului - Hora Credit IFN SA, CUI 35795481 precum și unul dintre conturile în care dorești să faci plata: 
 • RO80BTRLRONCRT0336663101 - Banca Transilvania 
 • RO07BACX0000001280623000 - UniCredit Bank 
 • RO82RNCB0082151672210001 - BCR
 • SelfPay - Poți efectua plățile la oricare terminal SelfPay.
 • Selectează din meniul terminalului butonul Rate Credite - Hora Credit;
 • Introdu CNP-ul sau numărul contractului de credit;
 • Alege suma pe care dorești să o plătești;
 • Introdu bancnotele în aparat.

Plată credit cu întârziere, consecințe

În cazul în care ai întârziat plata unui credit nebancar, Hora Credit își rezervă dreptul de a-ți aplica dobânzi și penalizări.

„Neplata până la data scadenței va genera aplicarea dobânzii standard pentru întreaga perioadă a împrumutului. Neplata va atrage raportarea la Biroul de Credit şi poate duce la deteriorarea solvabilităţii debitorului şi a capacităţii sale de a primi credite”, transmit reprezentanții Hora Credit.

De aceea, te sfătuim să informezi Hora Credit în cazul în care ai probleme financiare și crezi că nu vei reuși să achiți ratele și împrumutul la timp. Hora Credit poate să prelungească un împrumut astfel:

 • Credit cu plata în rate - perioada de rambursare poate fi prelungită cu 14 zile;
 • Credit cu plata într-o singură rată - termenul poate fi prelungit cu o perioadă egală cu perioada inițială a împrumutului.  

„Extinderea perioadei împrumutului împreună cu perioada inițială nu poate depăși 364 de zile, dacă nu este altfel menționat în contract”, completează Hora Credit.  

 Totodată, Hora Credit are dreptul a lua următoarele măsuri:

 1. Să perceapă de la debitor penalităţi de întârziere conform contractului de împrumut, aplicat la soldul restant al împrumutului, cu excepţia dobânzii restante;
 2. Să furnizeze informaţiile prevăzute de lege către Biroul de Credit, referitor la îndatorarea debitorului, ceea ce afectează istoricul de credit al debitorului şi ratingul său de credit, putând duce la respingerea cererilor ulterioare de credit;
 3. Să folosească serviciile unor societăţi specializate în recuperarea creanţelor;
 4. Să iniţieze procesul de recuperare şi executare silită, prin intermediul instanţelor de judecată sau prin orice alte modalităţi permise de lege;
 5. Să atribuie debitorului costurile asociate procedurilor de recuperare şi executare silită.

Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

A fost ultima varianta la care am vrut sa ajuns dar pana la urma am imprumutat bani de la ei. Am platit la timp si a fost perfect
Ionut
Revizuit 09. 30. 2019
Am primit banii foarte rapid iar personalul se comporta exemplar
Mari
Revizuit 09. 30. 2019