Contactați-ne

Finaton nu este un furnizor de servicii financiare, ci un site de comparații independent. Prin urmare, nu răspundem la întrebările legate de produsele financiare specifice. Dacă aveți o întrebare despre un produs financiar, vă rugăm să contactați furnizorul direct. În recenzii există întotdeauna date de contact. Dacă aveți nelămuriri cu privire la vreo colaborare sau probleme legale, vă rugăm să ne contactați la info@finaton.com. Puteți să ne contactați și pe Skype sau completând formularul de contact de mai jos.

Double technology s.r.o., Jaurisova 515/4, Praha 4, 140 00

Termeni și Condiții - https://finaton.com/ro/termeni-si-conditii

Cookies - https://finaton.com/ro/cookie-urile

Care este obiectivul principal al Finaton?

Scopul principal al Finaton este de a ajuta oamenii din întreaga lume să compare produsele financiare în limbile lor native. Pentru că uneori este prea complicat să alegeți produsul potrivit din zecile sau sutele de variante, serviciul independent de comparare online Finaton vă ajută să luați o decizie. Puteți verifica online o gamă variată de produse, să citiți recenzii ale altor utilizatori și să alegeți cel mai bun produs financiar pentru dumneavoastră.

Ce facem?

Finaton este un site independent global, care folosește cele mai bune practici și urmărește ceea ce utilizatorii trebuie să știe despre produsele din lumea financiară. Site-ul acoperă o gamă variată de informații complexe despre diferite tipuri de produse financiare, cu accent pe diferențele locale. Puteți găsi recenzii independente detaliate despre credite mici, credite până la salariu, împrumuturi bancare, ipoteci, carduri de credit sau alte produse bancare.

De ce să ai încredere în noi?

Avem 10 ani de experiență în compararea produselor financiare în Cehia, dar și în restul lumii. Finaton conține doar recenzii și recomandări ale produselor de încredere.

Finaton a fost înființat în anul 2018, într-un oraș frumos din Centrul Europei și al Cehiei - Olomouc, și se extinde cu succes în mai multe țări din întreaga lume. În prezent, Finaton.com deține sucursale în Finlanda, Polonia, Portugalia, Spania, Norvegia, Mexic și Argentina. De asemenea, Finaton plănuiește să lanseze site-uri și în Danemarca, Brazilia, Ucraina și Suedia și să se dezvolte în continuare.

Finaton oferă o listă actualizată periodic cu cele mai bune produse financiare de pe piața mondială. Cu toate că datele sunt actualizate cu regularitate, se poate întâmpla ca anumiți termeni să rămână neschimbați în recenzii. Puteți obține informații 100% autentice direct de la furnizori.

Vizitatorii Finaton pot găsi cu ușurință cele mai importante informații despre fiecare produs financiar. De exemplu, sumele minime și maxime acordate, rata dobânzii, durata de creditare și cât de rapid este procesul de aprobare la fiecare companie. De asemenea, pot găsi numeroase recenzii independente ale produselor financiare de pe piața națională, care îi vor ajuta să ia cea mai bună decizie.

Cum monetizăm afacerea?

Serviciul nostru este 100% gratuit și independent. Sortarea produselor financiare se face prin intermediul algoritmului nostru unic, care se bazează pe calitate și popularitate. De asemenea, punem la dispoziție recenzii independente ale produselor financiare și colectăm recenzii de la utilizatori. Serviciul nostru este complet gratuit, chiar dacă Finaton are contracte cu anumiți furnizori (afiliați). Dacă dați click și aplicați pentru un produs financiar prin intermediul site-ului nostru, noi primim un comision de la furnizor. Produsul dumneavoastră va fi la același preț!

Istoric Finaton

Finaton a fost creat de doi antreprenori din Cehia, în anul 2018. Primul este Ing. Franisek Szabo (Președintele Finaton.com), un om cu afaceri pe internet, cunoscut în domeniul Marketingului din Cehia. Acesta a început primul său site de comparații ale produselor financiare în 2010, intitulat coolpujcky.cz, iar în 2016-2017 a construit cu succes o serie de site-uri de comparații în întreaga lume, pe domenii de marcă locală. În prezent, el a decis să își folosească experiența pentru a construi un singur proiect internațional, denumit Finaton. A doua persoană este Marek Machac (CEO of Finaton.com), care se ocupă de promovare, vizibilitate în motoarele de căutare și coordonarea managerilor naționali.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.Contactează-ne

sau Contactați-ne la info@finaton.com