Credit online urgent, o soluție financiară la îndemâna oricui

Apelează la un credit online urgent ori de oricâte ori ai nevoie. Unele cheltuieli nu pot fi prevăzute și nici amânate, de aceea Instituțiile Financiare Nebancare vin în întâmpinarea clienților cu soluția unui credit urgent online.

 
Sumă credit 500 - 15000 RON
Perioadă credit 11 luni - 31 luni
Rata anuală de la 41 %

Pentru un împrumut Provident în valoare de 3.500 lei, cu o perioadă de rambursare de 74 de săptămâni, rata dobânzii fixe este de 60%/an. Rata săptămânală va fi de 72 de lei. DAE este de 88,41%, iar suma totală pe care o vei returna va fi de 5.338 lei (aceasta include dobânda de 1.718 lei și comisionul de analiză - 120 lei). Dacă vei solicita serviciul auxiliar opțional de gestionare a creditului la domiciliu, valoarea ratei va crește cu 20 de lei/săptămână.

Sumă credit 200 - 1500 RON
Perioadă credit 30 zile - 24 luni
Rata anuală de la 434.35 %

Pentru un credit în valoare de 500 de lei, pentru o perioadă de 24 de luni, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3878,5%. Mai exact, va trebui să achiți o dobândă în valoare de 2.035 de lei, iar suma totală de rambursat va fi 2.535 lei. Conform CreditPrime, „dobânda și suma totală de rambursat au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale”.

Sumă credit 100 - 10000 RON
Perioadă credit 1 zi - 70 zile
Rata anuală de la 0.0001 %

Pentru un credit nebancar fără dobândă de la Hora Credit, în valoare de 1.000 de lei și cu o perioadă de rambursare maximă de 30 de zile, va trebui să returnezi aceeași sumă, fără dobândă. În cazul în care optezi pentru un împrumut mai mare, de 2.000 de lei, termenul de returnare este fix, de 70 de zile, iar suma totală de rambursat va fi 3.400 lei.

Sumă credit 500 - 3500 RON
Perioadă credit 1 zi - 3 luni
Rata anuală de la 5.97 %

Un credit rapid în valoare de 2.000 de lei va putea fi achitat în trei rate fixe lunare a câte 746 lei fiecare. Dobânda lunară aplicată este de 5,97%, în timp ce DAE are o valoare de 99,92%. Suma totală de rambursat va fi 2.238 lei.

Sumă credit 5000 - 75000 RON
Perioadă credit 6 luni - 5 ani
Rata anuală de la 32 %

Exemplu credit Mogo: pentru un credit în valoare de 35.000 lei, cu o perioadă de rambursare de 60 de luni, DAE este de 54,62%. Astfel, vei avea de plătit o rată lunară în valoare de 1.466,05 lei. Suma totală pe care va trebui să o rambursezi este de 86.496,97 lei și este alcătuită din rata anuală a dobânzii 32%, comision de analiză dosar - 1.200 lei, comision lunar administrare - 250 lei.

Sumă credit 100 - 2000 RON
Perioadă credit 10 zile - 30 zile
Rata anuală de la 438 %

Pentru un împrumut nebancar la Telecredit, în valoare de 1.000 de lei și cu o perioadă de rambursare de 20 de zile, va trebui să plătești o dobândă de 1,2%/zi, adică 12 lei/zi. Suma totală pe care va trebui să o rambursezi este de 1.240 lei. În cazul unui împrumut tot de 1.000 de lei, însă cu perioadă de rambursare fixă, de 65 de zile, vei plăti aceeași dobândă de 1,2%/zi - 12 lei/zi. Fiind o perioadă mai lungă de creditare, suma totală pe care o vei rambursa ajunge la 1.780 lei.

Întrebări frecvente

Ce este un credit online urgent?

Un credit online urgent este finanțarea oferită în urma unei cereri transmise online. Atât băncile cât și Instituțiile Financiare Nebancare oferă posibilitatea de a transmite online cereri pentru un credit online urgent. Cu toate acestea, Instituțiile Financiare Nebancare sunt recunoscute pentru timpul mult mai scurt de prelucrare a datelor. O IFN poate acorda creditul chiar și în cursul aceleiași zile.

În schimb, în cazul în care soliciți un credit online urgent de la o bancă, perioada de aprobarea poate fi mult mai lungă, mai ales dacă nu primiți salariul în contul aceleiași bănci.

Cât durează aprobarea unui credit online urgent?

Dacă întruniți toate condițiile de eligibilitate atunci un credit online urgent poate fi aprobat aproape instant, în câteva zeci de minute. În acest caz, puteți intra în posesia banilor la scurt timp după ce ați aplicat pentru un credit urgent online.

Cum aplic pentru un credit urgent?

Instituțiile Financiare Nebancare vin în întâmpinarea clienților cu multiple posibilități pentru a aplica pentru un credit urgent:

 • Telefon - poți solicita un credit urgent printr-un apel telefonic sau chiar printr-un sms;
 • Online - completează și trimite online cererea pentru un credit urgent;
 • Sediu - poți solicita un credit urgent la punctul de lucru al IFN;
 • Mail - solicită un credit online urgent printr-un mail;
 • Aplicație - IFN și băncile au aplicații proprii din cadrul cărora poți solicita un credit online urgent.

Ce sumă pot primi printr-un credit nebancar urgent?

Instituțiile Financiare Nebancare oferă credite online în condiții avantajoase. Potrivit termenilor acestora, suma oferită printr-un credit online urgent poate fi între 100 și 20.000 lei. Suma maximă poate fi diferită în funcție de profilul și de condițiile persoanei care aplică. IFN va comunica suma maximă pe care o poți accesa după ce îți va analiza cererea de credit urgent.

Tipuri de credit online urgent

 • Credit până la salariu
 • Credit pe termen scurt
 • Credit de nevoi personale
 • Credit urgent
 • Credit rapid cu buletinul
 • Credit rapid fără dobândă
 • Credit fără acte

Avantaje credit online urgent

Unul dintre cele mai mari atuuri oferite de o IFN pentru credit urgent este perioada scurtă pentru aprobare și acordare a banilor.

 • Rapid - vei primi răspunsul într-un timp record;
 • Simplu - ai mai multe modalități prin care poți aplica;
 • Flexibil - poți alege perioada de rambursare, dar și data scadentă
 • Transparent - toate informațiile (dobândă, comisioane, sumă totală de rambursat) îți vor fi comunicate în momentul semnării contractului.

Credit nebancar IFN urgent

Instituțiile Financiare Nebancare sunt entitățile financiare care își desfășoară activitatea de creditare cu scopul asigurării și al menținerii stabilității financiare.

Legea 93/2009, care reglementează condiţiile minime de acces la activitatea de creditare prin IFN, precizează că „Banca Naţională a României este singura autoritate în măsură să decidă dacă activitatea desfăşurată de o entitate este de natura activităţii de creditare cu titlu profesional şi intră sub incidenţa prezentei legi”.

În cazul în care ai nevoie de o sumă de bani în timp scurt, IFN oferă posibilitatea unui credit urgent. Pentru a fi cât mai accesibil, acesta poate fi solicitat prin mai multe metode. Totodată, pentru aprobarea unui credit online urgent, nu sunt necesare decât acte de bază: cartea de identitate și dovada unui venit lunar constant. Aceasta din urmă poate fi efectuată și printr-un extras de cont. În cazul în care dorești să prezinți o adeverință de salariu, ține cont că, aceasta trebuie completată de biroul de resurse umane al angajatorului tău.

 


Credit până la salariu urgent

Dacă ai rămas fără bani în urma unor cheltuieli neprevăzute, un credit până la salariu urgent poate fi soluția financiară care să te scoată din impas. Aplică pentru un credit până la salariu urgent și poți primi banii în câteva zeci de minute. Perioada de rambursare o vei stabili alături de reprezentanții IFN care îți acordă împrumutul.


Credit online urgent pentru restanțieri

Instituțiile Financiare Nebancare oferă credite online chiar și pentru restanțieri. Mai mult, nu va trebui să prezinți acte suplimentare dacă ești înregistrat ca și rău platnic la Biroul de Credit. Alături de cerere, reprezentanții IFN vor analiza motivul pentru care ai ajuns în evidențele Biroului de Credit, dar și stadiul actual al restanțelor, iar apoi îți vor oferi răspunsul la cererea de credit urgent.

Spre deosebire de bănci, IFN înregistrează o rată mare de aprobare a clienților restanțieri.

SFAT! O parte din IFN oferă clienților noi primul credit online cu dobândă 0.


Oferte credit nebancar urgent

Datorită faptului că informațiile sunt postate online, acum este mult mai ușor să compari ofertele unui credit online urgent. În momentul în care te-ai hotărât să accesezi un credit nebancar urgent trebuie să ai în vedere suma primită, dobânda aplicată, valoarea ratelor lunare, comisioanele și taxele de penalizare, precum și suma totală pe care o vei rambursa.

Înainte de a semna un contract de credit urgent online îți recomandăm să analizezi mai multe oferte. Alege cel mai bun credit online urgent și aplică în câțiva pași.


Rambursare credit rapid online

Perioada de rambursare a unui credit online urgent poate fi chiar și de câteva zile. În funcție de suma solicitată, poți opta ca perioada de rambursare să fie de maxim 2 ani. În cazul în care dorești un credit pentru o perioadă mai lungă, poți apela un credit de nevoi personale oferit de bănci.

Potrivit statisticilor BNR, aproximativ o treime dintre persoanele care aplică pentru un credit online urgent înregistrează întârzieri la rambursare. Pentru a evita astfel de cazuri, calculează dinainte care este suma pe care ești dispus să o plătești lunar fără a fi o povară financiară. Pe baza acesteia vei putea afla apoi și care este suma pe care o poți primi în cadrul unui credit nebancar urgent.

SFAT: Solicită ca data scadentă să fie ziua în care iei salariul sau următoarea. Astfel știi sigur că vei putea achita creditul fără întârzieri.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.


Rating total: 4 / 5
Numărul de evaluări: 65