Mogo

reclamă
Sumă credit 5000 - 75000 RON
Perioadă credit 6 luni - 5 ani
Rata anuală de la 32 %
Vârsta minimă a aplicantului 21 ani
Mogo

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 5000 - 75000 RON
✅ Perioadă credit: 6 luni - 5 ani
✅ Rata anuală de la: 32 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 21 ani


Exemplu credit Mogo: pentru un credit în valoare de 35.000 lei, cu o perioadă de rambursare de 60 de luni, DAE este de 54,62%. Astfel, vei avea de plătit o rată lunară în valoare de 1.466,05 lei. Suma totală pe care va trebui să o rambursezi este de 86.496,97 lei și este alcătuită din rata anuală a dobânzii 32%, comision de analiză dosar - 1.200 lei, comision lunar administrare - 250 lei.

Informații despre Mogo IFN

Instituția Financiară Nebancară Mogo a fost înființată în anul 2012 și face parte din Mogo Finance Group. Instituția Financiară acordă credite în numerar și leasing auto pentru finanțarea achiziției unui autoturism second hand, în țări precum Letonia, Lituania, Estonia, Georgia, Armenia, Polonia, Albania, Bosnia, Moldova, Belarus, Ucraina, Bulgaria și România.

Activitatea Mogo IFN este reglementată de BNR potrivit Legii 93/2009.

Criterii de eligibilitate la Mogo

  • Vârsta minimă 21 de ani;
  • Venituri constante;
  • Un autoturism propriu (în cazul unui credit cu garanție auto - leaseback).

Aplică pentru credit nebancar

Poți aplica pentru unul dintre creditele nebancare oferite de Mogo direct pe site-ul instituției. Creează un cont și introdu detalii necesare, alege suma dorită și valoarea ratei lunare cu ajutorul instrumentului calculator simulare credit de pe site și trimite cererea spre analiză.

Reprezentanții Mogo îți vor furniza un răspuns în 15 minute, iar tu ai la dispoziție 21 de zile să iei o decizie. În cazul în care după 21 de zile încă nu te-ai decis, oferta va fi anulată, iar pentru a obține o nouă ofertă trebuie să trimiți o nouă cerere de credit nebancar.

Acte necesare pentru un credit la Mogo

  • Carte de identitate;
  • Dovada veniturilor din ultimele 3 luni și de pe anul precedent (aceasta poate fi obținută de la angajator sau de la ANAF);
  • În cazul unui credit leaseback va trebui să deții un autoturism, care să aibă examinarea tehnică valabilă și să fie admisibilă pentru conducerea pe drumurile publice.

După caz, Mogo IFN poate să solicite și alte acte.

Tipuri de credite online la Mogo

  1. Credit de tip leasing auto rulate Leaseback;
  2. Creditul cu Garantie Auto;

Credit de tip leasing auto rulate

Mogo IFN acordă credite pentru achiziția de autoturisme rulate, indiferent de marcă și vechime.

Primul pas este să găsești autoturismul pe care dorești să îl cumperi, iar Mogo îți va oferi finanțarea necesară pentru a încheia tranzacția. Înainte de stabilirea sumei acordate în leasing auto, autoturismul va fi supus unei evaluări, pentru a afla valoare de piață a acestuia.

De precizat și faptul că va trebui să dispui de un avans de minim 20% din valoarea mașinii.

„Mogo IFN îți poate oferi un împrumut de până la 80% din valoarea de piață a mașinii”, transmit reprezentanții instituției.

Până la finalizarea creditului și la rambursarea totală a sumei finanțate, autoturismul va rămâne în proprietatea Mogo, însă tu îl vei putea folosi fără nicio restricție. Totodată, vei fi responsabil de orice cheltuială, taxă și reparație ce se ivește.

„Atunci când creditul a fost rambursat integral, autovehiculul va reveni în proprietatea ta”, informează Mogo.

Leaseback - creditul cu garanție auto

Dacă ai nevoie de o sumă de bani urgent și ai în proprietate un autoturism, poți apela la un credit cu garanție auto leaseback de la Mogo IFN. Prin intermediul acestui credit vei putea primi o sumă de până la 60.000 de lei.

Potrivit Mogo, „leaseback este un credit cu garanție auto prin care mașina va rămâne în folosința ta și îți alegi singur perioada de rambursare”.

Autoturismul tău va fi evaluat de către specialiștii Mogo în funcție de prețul mediu al mașinilor identice din România și Europa, iar apoi vei primi ofertă de credit de până la 75% din valoarea de piață a mașinii. Concret, dacă autoturismul tău este evaluat la circa 47.000 lei (aproximativ 10.000 euro), Mogo îți va oferi un credit de circa 35.500 lei (7.500 euro).

În cât timp se aprobă un credit la Mogo?

Mogo IFN va analiza cererea ta de credit în circa 15 minute, iar apoi îți va trimite o ofertă personalizată. Ai la dispoziție 21 de zile pentru a lua o decizie, însă apoi oferta devine nulă, iar tu va trebui să aplici din nou pentru o altă ofertă de împrumut nebancar.

„La semnarea contractului, mașina se va înmatricula pe numele MOGO, dar nu îți face griji, Mogo se va ocupa de toate costurile de înmatriculare ale mașinii pe numele instituției financiare nebancare”, transmite Mogo.

Care este suma maximă pentru un credit nebancar Mogo?

În cazul unui credit cu garanție auto - leaseback, suma maximă este de 60.000 lei, iar cea minimă de 5.000 lei.

Dacă dorești o finanțare leasing auto pentru achiziția unui autoturism, atunci suma poate fi cuprinsă între 6.300 lei și 75.000 lei.

Care este perioada de creditare la Mogo IFN?

În cazul unui credit în bani, perioada de creditare este cuprinsă între 6 și 60 de luni.

Pentru un leasing auto, Mogo oferă o perioadă de creditare fixă, de 60 de luni.

Pot obține un credit dacă sunt în Biroul de Credit?

Mogo este una dintre puținele instituții financiare ce oferă credite online chiar dacă ești înregistrat ca rău platnic în Biroul de Credit.

Cum poți plăti un credit la Mogo IFN?

După ce împrumutul a fost aprobat și ai semnat contractul de credit, vei primi pe email graficul de rambursare. Totodată, înainte de data scadentă a ratei vei primi un reminder prin email și SMS cu data limită și suma datorată.

În cazul în care întâmpini probleme financiare și ai dificultăți la plata ratelor, Mogo IFN recomandă să contactezi instituția, iar consilierii vor găsi o soluție pentru a te ajuta.

Plata anticipată a unui credit

Dacă ai reușit să strângi o sumă mai mare de bani, poți rambursa anticipat creditul nebancar.

„Poți opta pentru rambursarea anticipată a creditului, și-ți vom recalcula suma rămasă de plată”, transmite Mogo IFN.

După ce ai achitat integral un credit cu garanție auto sau un leasing auto, Mogo IFN va transfera autoturismul pe numele tău.

„În momentul achitării integrale a creditului, se va face transferul de proprietate de pe numele Mogo către dumneavostră.”, asigură instituția.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

Atata timp cat platesti la timp totul este OK. Era sa imi pierd masina din cauza unor probleme financiare insa am reusit sa platesc pana la urma
Andreea
Revizuit 09. 21. 2019
PRocedura complexa insa personalul te va ajuta sa bifezi toate cerintele
Sebi
Revizuit 09. 21. 2019