Mobilo Credit

reclamă
Sumă credit 200 - 4000 RON
Perioadă credit 10 zile - 6 luni
Rata anuală de la 419.75 %
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
Mobilo Credit

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 200 - 4000 RON
✅ Perioadă credit: 10 zile - 6 luni
✅ Rata anuală de la: 419.75 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 18 ani


Pentru un credit în valoare de 1.200 lei, cu o perioadă de rambursare de 23 de zile, vei plăti o dobândă de 493 lei. Astfel, suma totală pe care o vei rambursa va fi de 1.693 lei.

Despre Mobilo Credit

Mobilo Credit este o instituție financiară nebancară ce a intrat pe piața creditelor rapide din România în anul 2015. La fel ca și celelalte instituții financiare nebancare, aceasta funcționează sub incidența Legii 93 din 2009.

Încă de la început, Mobilo Credit s-a diferențiat de restul instituțiilor deoarece a pus accentul pe creditarea prin intermediul aplicațiilor mobile, dar și online, direct de pe site.

Condiții minime pentru un împrumut nebancar

 • Vârsta minimă 18 ani, iar cea maximă 75 de ani;
 • Să ai un cont bancar și un card atașat acestuia;
 • Să ai un venit constant de minim 900 lei/lună;
 • Adresă de e-mail validă.

Aplică pentru un împrumut la Mobilo Credit

Instituția Financiară Nebancară Mobilo Credit clienților mai multe metode prin care pot aplica pentru un credit nebancar.

 • Online - Poți completa cererea de creditare online, direct de pe site-ul Mobilo Credit;
 • Aplicație mobilă - Descarcă aplicația Mobilo Credit disponibilă pe Android și IOS (Play Store și App Store) și urmează pașii pentru a completa cererea de împrumut.

Acte necesare pentru un credit

 • Cartea de identitate;
 • Dovada unui venit lunar constant (adeverință de salariu, extras de cont, talon de pensie etc).

 Imaginile cu cele două documente solicitate vor trebui încărcate pe platforma Mobilo Credit (online sau mobil).

„Imaginea cu documentele trebuie să fie o imagine clară și nu copie xerox. Să te asiguri că numele tău și contul IBAN sunt clare, vizibile și că data emiterii nu este mai veche de o lună”, sunt sfaturile Mobilo Credit.

Tipuri de credite Mobilo Credit

La Mobilo Credit ai avantaje suplimentare în cazul în care ești client fidel. Astfel, instituția a implementat un program de fidelizare împărțit în 4 categorii:

 • Clienți Bronze;
 • Clienți Silver;
 • Clienți Gold;
 • Clienți Platinum.

Primul împrumut Mobilo Credit

Dacă vă aflați la primul contract de credit cu Mobilo Credit, instituția vă oferă șansa să primiți cu 200 de lei în plus dacă accesați creditul prin intermediul aplicației de mobil (Android/IOS). Astfel, suma minimă pentru un credit online este de 800 de lei în cazul în care aplicați de pe site, respectiv 1.000 lei dacă trimiteți cererea de pe aplicațiile mobile.

La al doilea credit solicitat suma maximă pe care o poți primi se dublează și ajunge până la maxim 2.000 lei.

Câte credite poți avea?

Mobilo Finance îți poate oferi un număr nelimitat de credite. Mai mult, instituția oferă chiar și avantaje pentru clienții fideli. Totuși, nu poți accesa două credite simultan, pentru a putea aplica pentru un nou credit trebuie să achiți integral suma împrumutului aflat în derulare.

Care este suma maximă la un credit Mobilo Credit?

Valoarea maximă pe care o poți obține printr-un credit Mobilo Credit diferă în funcție de categoria de client în care te afli. Dacă ești la primul contract, suma maximă este 800 de lei, respectiv 1.000 de lei dacă aplici prin aplicația mobilă.

Suma va crește pe măsură ce avansați în categoriile de fidelizare. Clienții Bronze pot obține între 801 lei și 2.500, cei Silver pot accesa între 2.501 și 3.000 lei, clienții Gold între 3.001 lei și 3.500 lei, iar cei Platinum vor putea obține între 3.501 lei și 4.000 lei.

Care este perioada maximă de creditare?

Mobilo Credit oferă credite online cu perioada de rambursare cuprinsă între 10 zile și 6 luni. Perioada diferă însă în funcție de categoria de client în care vă aflați: Bronze, Silver, Gold sau Platinum.

Astfel, clienții Bronze, Silver și Gold pot accesa un credit cu o perioadă de rambursare de maxim 4 luni, în timp ce pentru cel mai înalt rang, Platinum, perioada de creditare poate fi extinsă până la 6 luni.

Cât durează aprobarea la Mobilo Credit?

Pentru a fi sigur că procesul de aprobare este cât mai scurt, este de recomandat să studiezi cu atenție condițiile pe care trebuie să le întrunești și să încarci toate documentele solicitate. Imediat după ce cererea ta a fost analizată, reprezentanții Mobilo Credit te vor informa pe e-mail și printr-un SMS dacă a fost aprobată sau nu.

Totodată, Mobilo Credit transmite că poți să alegi metoda prin care intri în posesia creditului, „prin virament bancar sau în numerar la casieria Băncii Transilvania (sucursala aleasă de tine)”.

În funcție de metoda pe care o alegi, timpul până vei intra în posesia banilor poate varia de la câteva minute până la cel mult 24 de ore. Dacă ai cont la una din băncile cu care Mobila Finance colaborează (Banca Transilvania, BRD, BCR, Raiffeisen și ING), atunci transferul va fi efectuat în maxim 30 de minute.

Timpul poate varia de la câteva minute până la cel mult 24 de ore, în funcție de opțiunea pe care ți-ai ales-o (virament bancar sau casierie bancă).

Cum se achită un credit la Mobilo Credit

 • Debitare card - Cea mai rapidă și sigură metodă de plată. Banii vor fi retrași automat din contul tău la data scadentă, evitând astfel posibilele întârzieri;
 • Plata online - Poți achita online creditul din cadrul contului Mobilo Credit;
 • Transfer bancar - Poți transfera banii prin internet banking sau de la sucursalele bancare direct în contul Mobilo Credit: RO26BTRLRONCRT0325795805, deschis la Banca Transilvania. Va trebui să specifici numărul contractului de credit;
 • Plata la ghișeu - Poți achita un împrumut Mobilo Credit la oricare sucursală a Băncii Transilvania. Pentru această metodă de plată va trebui să prezinți numărul contractului de credit și numele și prenumele de pe acesta.

Mobilo Credit oferă și posibilitatea de plată anticipată.

„Vei plăti valoarea împrumutată integral și dobânda acumulată doar până în ziua în care rambursezi. Nu se percepe niciun comision de plată anticipată.”

De precizat și faptul că Mobilo Credit oferă posibilitatea de a schimba oricând data scadentă. Totodată, dacă data scadentă cade în weekend sau într-o zi nelucrătoare, plata creditului se va putea efectua până cel târziu în prima zi lucrătoare care urmează.  

Cum amân plata unui credit

În cazul în care întâmpini probleme financiare și nu reușești să achiți un credit până la data scadentă, Mobilo Credit îți oferă posibilitatea de a extinde durata creditului cu 1 până la 4 săptămâni.

„Numărul maxim de săptămâni va ține cont de capacitatea ta de plată.”, transmite Mobilo Credit.

Pentru a putea activa această extindere, trebuie să achiți un comision unic până la data scadentei. Extinderea creditului trebuie efectuată înainte de data scadentei și intră în vigoare doar după confirmarea plății comisionului unic.

În cazul în care nu reușești să achiți creditul, după trecerea a 60 de zile calendaristice de la scadență, Mobilo Finance IFN SA va folosi toate mijloacele legale pentru a recupera suma datorată.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

am scos credite de la mai multe banci de genul si pana acum aici am gasit cele mai bune conditii.
George
Revizuit 10. 06. 2019
Super comod, aplic doar de pe telefon, dobanzi bune si teremni relativ ok.
Ionica
Revizuit 10. 06. 2019