CreditFix

reclamă
Sumă credit 100 - 3000 RON
Perioadă credit 5 zile - 62 zile
Rata anuală de la 438 %
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
CreditFix

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 100 - 3000 RON
✅ Perioadă credit: 5 zile - 62 zile
✅ Rata anuală de la: 438 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 18 ani


Dacă ești la primul contract cu CreditFix, poți beneficia de oferta credit fără dobândă. Pentru o sumă de maxim 2.000 de lei și o perioadă de rambursare de maxim 62 zile, va trebui să rambursezi tot 2.000 lei, fără nicio dobândă. Pentru un credit de 3.000 de lei, pentru aceeași perioadă de rambursare - 62 zile, ți se va aplica o dobândă de 36 lei/zi, astfel că suma totală de returnat va ajunge la 5.232 lei.

CreditFix - informații generale

Instituția Financiară CreditFix funcționează în România din anul 2015. La fel ca și în cazul oricărei IFN, activitatea de creditare este reglementată prin actele normative ale Băncii Naționale Române și prin Legea nr. 93/2009. CreditFix vine în întâmpinarea clienților cu oferte de credit online rapid cu perioadă prelungită de rambursare sau chiar și cu dobândă 0. CreditFix nu percepe comision de analiză, administrare sau comisioane la transferuri bancare și rambursare anticipată.

Condiții de eligibilitate CreditFix

 • Să fii cetățean român;
 • Vârsta de minimum 18 ani;
 • Să încasezi un venit lunar într-un cont bancar pentru care ai emis un card;
 • Venit net de cel puțin 500 lei/lună;
 • Adresă de mail personală validă;
 • Număr de telefon mobil personal.

Aplică pentru un împrumut nebancar CreditFix

Poți aplica pentru credit CreditFix în doar câțiva pași. Completează cererea de credit de pe site-ul CreditFix și vei fi contactat de către un operator care te va îndruma spre următorii pași.

În cazul în care nu ești la primul contract cu CreditFix, poți aplica pentru un nou împrumut nebancar direct din contul tău online sau îl poți solicita prin telefon sau email. Personalul CreditFix te va informa dacă creditul a fost aprobat sau nu prin intermediul telefonului, SMS sau email.

După ce creditul rapid a fost aprobat, ai două variante prin care poți să semnezi contractul:

 1. Online - intră în contul tău CreditFix și semnează contractul de credit;
 2. Telefonic - poți confirma contractul și prin semnarea telefonică de la distanță.

Documente necesare pentru un credit online

Pentru a accesa un credit online la CreditFix trebuie să transmiți prin email sau prin fax următoarele documente:

 • Copie carte de identitate;
 • Adeverință de venit pentru anul precedent;
 • Extrasul contului în care încasezi venitul (pentru întreaga lună precedentă).

Tipuri de credite online CreditFix

 1. Credit fără dobândă;
 2. Credit online urgent.

Credit fără dobândă

CreditFix are o ofertă specială pentru primul contract de credit încheiat cu Instituția Financiară Nebancară. Pentru un credit rapid în valoare de maxim 2.000 lei și o perioadă de rambursare de până la 62 de zile, poți beneficia de 0% dobândă.

Această ofertă este valabilă doar pentru clienții noi, care nu au mai încheiat un contract cu CreditFix.

Credit online urgent

Clienții CreditFix pot obține credite online în valoare de maxim 3.000 de lei, pentru o perioadă de rambursare de până la 62 de zile. Rata dobânzii la CreditFix este de 1.2%/zi din suma solicitată.

„Dacă achiți la timp creditele anterioare, poți accesa sume mai mari și poți beneficia de campaniile promoționale de reducere a dobânzii”, transmite CreditFix.

Care este perioada de rambursare a unui credit rapid?

La CreditFix perioada de rambursare a unui împrumut rapid este cuprinsă între 5 și 62 de zile.

„Contractul pentru linia de credit are o valabilitate de 5 ani de la data aprobării și poate fi denunțat unilateral oricând. Acest contract nu te obligă la un anumit număr de trageri de credit ci îți oferă posibilitatea de a solicita oricând sume noi”, explică CreditFix.

Câți bani pot obține la CreditFix?

Valoarea unui împrumut rapid CreditFix este cuprinsă între 100 - 3.000 lei. Menționăm și faptul că nu poți accesa mai multe credite online simultan la CreditFix. Astfel, trebuie să rambursezi contravaloarea primului credit pentru a putea obține o nouă finanțare. 

Imediat după ce ai rambursat primul credit, poți aplica pentru un nou împrumut nebancar la CreditFix, chiar în aceeași zi.

Unde pot plăti un împrumut CreditFix?

În cazul în care nu mai știi exact care este suma care ți-a rămas de rambursat, intră în contul tău online de client și vei afla toate detaliile despre împrumutul accesat. De asemenea, poți să contactezi personalul CreditFix prin telefon.

Pentru a efectua plățile, clienții CreditFix au la dispoziție următoarele metode:

 • Debitare telefonică a cardului bancar - Când vrei să efectuezi o plată poți să-i contactezi pe reprezentanții CreditFix, iar aceștia vor prelua suma specificată;
 • Plata recurentă - Scapă de drumurile suplimentare pentru a rambursa un credit, trebuie doar să ai bani în cont la data scadentă, iar plata va fi făcută automat;
 • Online - Poți efectua plata unui credit direct din contul online CreditFix cu ajutorul unui card bancar și a sistemului de plăți 3D Secure;
 • Transfer bancar - Poți trimite suma datorată direct în conturile CreditFix IFN prin transfer bancar efectuat prin internet banking sau la sucursala băncii tale. Va trebui doar să prezicezi numărul contractului și CNP;
 • Numerar - Achită numerar la ghișeul unei bănci tranzacția către unul dintre conturile bancare CreditFix IFN:
 • RO39BRDE410SV36242114100 deschis la BRD-GSG;
 • RO66RZBR0000060017784737 deschis la Raiffeisen Bank;
 • RO63BTRLRONCRT0298765701 deschis la Banca Transilvania;
 • RO82UGBI0000742005103RON deschis la Garanti Bank;
 • RO79RNCB0092145923710001 deschis la BCR;
 • RO91INGB0000999908186849 deschis la ING Bank.

Dobândă aplicată pentru plata cu întârziere

În cazul în care întâmpini probleme financiare și nu poți efectua rambursarea la termenul scadent, este recomandat să informezi personalul CreditFix.

„Dacă nu poți achita creditul la termenul stabilit în contract este, este necesar să ne contactezi, iar împreună vom găsi o soluție avantajoasă pentru ambele părți”, transmite CreditFix.

CreditFix îți poate oferi o prelungire, însă va fi nevoie să plătești dobânda aferentă creditului. În cazul în care nu anunți personalul CreditFix despre faptul că vei întârzia rambursarea, compania îți va aplica penalități de întârziere de 1,2%/zi.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a vă achita facturile, pentru a cumpăra o casă, pentru a refinanța sau pentru a construi o afacere nouă, împrumut personal, pentru a cumpăra mașină ?? etc. contactați un împrumutat bine cunoscut fără teama de a pierde. oferim împrumut persoanelor care au nevoie de împrumut financiar cu o dobândă de 3%. contactați-ne astăzi pentru formarea rapidă și convenabilă a creditului cu privire la serviciul nostru de împrumut. contactați-ne cu oricare dintre detaliile de mai jos.
Proton Loans
Revizuit 04. 13. 2021
profesionisti. mi s-a aprobat creditul si am primit banii in aceaesi zi. printre cele mai bune conditii de pe piata
Viorica
Revizuit 09. 15. 2019
Am luat un credit fara dobanda, totul a fost ok. Recomand!
V. Alin
Revizuit 09. 15. 2019