Alpha Bank

reclamă
Sumă credit 2350 - 705000 RON
Perioadă credit 6 luni - 5 ani
Rata anuală de la 2.8 %
Vârsta minimă a aplicantului 21 ani
Alpha Bank

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 2350 - 705000 RON
✅ Perioadă credit: 6 luni - 5 ani
✅ Rata anuală de la: 2.8 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 21 ani


Pentru un credit în valoare 4.750 lei (aproximativ 1.000 euro), cu o perioadă de rambursare de 5 ani, se va aplica o dobândă variabilă de 10,98%. Astfel, vei avea de plătit o rată lunară de 103 lei, iar suma totală de rambursat va fi 6.651 lei. Dobânda anuală efectivă - DAE este de 16,07%.

Despre Alpha Bank

Alpha Bank Group și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare au înființat, în anul 1993, Banca București SA. Începând cu anul 2000, Banca București și-a schimbat denumirea și a devenit Alpha Bank România.

Alpha Bank oferă diverse produse de creditare financiară, leasing auto, dar și de asigurări.

Condiții pentru un credit rapid

 • Cetățean român, rezident fiscal în România;
 • Venit constant;
 • Acord de interogare ANAF pentru clienții care realizează venituri din salarii și pensii;
 • Vârsta de minim 21 ani și maxim 70 la data ultimei scadențe.

Aplică pentru un credit Alpha Bank

La Alpha Bank poți aplica pentru un credit rapid direct de pe site-ul băncii. Completează cererea online și vei primi un răspuns în maxim 24 de ore.

Poți aplica pentru un credit rapid și în oricare dintre sucursalele Alpha Bank din țară. Consilierii bancari te vor ajuta să îți întocmești dosarul de credit.

Acte pentru un credit rapid la Alpha Bank

 • Carte de identitate;
 • Cea mai recentă factură de telefon fix sau mobil;
 • Acord de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ANAF sau adeverință de venit.

Tipuri de credite

 • Alpha Rapid
 • Alpha Rapid fără garanție imobiliară
 • Alpha Rapid cu garanție imobiliară
 • Alpha Rapid garantat cu depozit colateral
 • Descoperire de cont
 • Alpha Home Deco
 • Alpha All in 1
 • Pachet Alpha All in 1 + Alpha Rapid
 • Prima Mașină
 • Alpha Auto
 • Alpha Housing Achiziție
 • Alpha Housing Contrucție
 • Alpha Housing Oferta Green
 • Alpha Housing Refinance

Credit Alpha Rapid

Cel mai la îndemână credit la care poți apela pentru cheltuielile de nevoi personale este Alpha Rapid. În cadrul acestui produs de finanțare poți solicita până la 20.000 euro sau echivalentul în lei.  Alpha Rapid are un termen de rambursare de maxim 60 de luni

 • Alpha Rapid fără garanție imobiliară - prin acest tip de credit poți împrumuta sume curpinse între 500 și 20.000 euro sau echivalentul în lei, fără a garanta cu giranți sau cu o locuință. Pentru sumele ce depășesc 10.000 de euro se vor acorda credite doar în lei. Perioada rambursare este cuprinsă între 6 și 60 de luni.
 • Alpha Rapid cu garanție imobiliară - în cazul acestui tip de credit poți primi o finanțare mult mai mare. În cadrul unui credit Alpha Rapid cu garanție imobiliară se pot obține sume cuprinse între 5.001 euro și 150.000 euro sau echivalentul în lei. Perioada de creditare rămâne neschimbată, între 6 și 60 de luni.

 „În funcție de opțiunile tale, poți include în valoarea creditului și cheltuielile notariale, taxa de evaluare, etc.”, transmite Alpha Bank.

 • Alpha Rapid garantat cu depozit colateral - pentru un astfel de împrumut bancar nu este necesar să prezinți acte sau adeverințe pentru analiza veniturilor proprii. La fel ca și în cazul precedent, vei putea primi un credit cu o sumă cuprinsă între 5.001 euro și 150.000 euro, cu o perioadă de rambursare de 5 ani.

„Obții un bonus de dobândă pentru depozitul colateral constituit garanție la credit, respectiv dobânda aferentă depozitului la termen constituit pe 12 luni”, mai precizează Alpha Bank.

Descoperire de cont Alpha Bank

Dacă primești salariul în conturile Alpha Bank sau dacă vii personal cu acesta la bancă, poți primi o descoperire de cont pe care îl vei putea consuma atunci când ai nevoie. Contul tău va fi suplimentat cu valoarea a 3 salarii nete lunare, însă nu mai mult de echivalentul în lei a 3.500 de euro.

Pentru a putea accesa o descoperire de cont trebuie să fii salariat, să ai minim 12 luni la actualul loc de muncă sau cel puțin 1 an vechime totală în câmpul muncii, din care minimum 3 luni la actualul loc de muncă.

Alpha Home Deco

În cazul în care dorești să renovezi, dar nu ai resurse financiare, creditul Alpha Home Deco este produsul financiar ce te poate ajuta să îți finalizezi proiectul. Prin intermediul acestuia poți obține finanțare pentru următoarele tipuri de cheltuieli: aparate de aer condiționat, boiler, centrală termică etc, obiecte sanitare, materiale de construcții și amenajări, instalații electrice, de apă și încălzire, dar și materiale auxiliare acestora.

La fiecare tip de credit Alpha Bank, suma maximă pe care o vei putea obține îți va fi comunicată de personalul bancar după analiza dosarului de credit.

Alpha Bank mai precizează că un „credit poate fi acordat în lei sau în euro, iar în funcție de alegerea ta, dobânda este variabilă sau fixă pe toată perioada de creditare”.

Care este perioada de rambursare maximă?

În cazul unui credit Alpha Rapid, perioada de creditare este cuprinsă între 6 și 60 de luni.

Pentru un împrumut bancar Alpha Home Deco, perioada de rambursare este între 6 și 120 de luni.

Câți bani pot primi printr-un credit la Alpha Bank?

Prin intermediul unui credit rapid, suma maximă ajunge până la 20.000 euro sau echivalentul în lei. Totuși, dacă vei garanta creditul cu un depozit colateral sau cu un imobil, suma poate crește până la 150.000 euro.

În cadrul unui credit Alpha Home Deco suma este cuprinsă între 500 - 10.000 euro, echivalentul în lei, dar suma nu trebuie să depășească 60% din valoarea investiției totale. Diferența de 40% va trebui să o acoperi din resurse financiare proprii.

Pentru Descoperirea de Cont, suma pe care o vei putea primi este echivalentul a trei salarii, dar nu mai mult de 3.500 euro (echivalentul în lei).


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

Echipa profi, am reusit sa i-au un credit rapid de la ei in conditii ffff bune
Adi
Revizuit 09. 22. 2019
am luat credit prima casa de la ei si sunt f multumit
Marcel
Revizuit 09. 22. 2019