Viva Credit

reclamă
Sumă credit 100 - 2000 RON
Perioadă credit 30 zile - 5 ani
Rata anuală de la 438 %
Vârsta minimă a aplicantului 20 de ani
Viva Credit

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 100 - 2000 RON
✅ Perioadă credit: 30 zile - 5 ani
✅ Rata anuală de la: 438 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 20 de ani


Dacă accesezi un împrumut în valoare de 500 de lei, cu o perioadă de creditare de 12 luni, vei plăti o rată lunară de 184,61 lei. Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 4114%, iar suma dobânzii de 1.715 lei. Astfel, suma totală pe care va trebui să o returnezi este de 2.215 lei.

Informații generale despre Viva Credit

Viva Credit IFN precizează că este prima companie din România care s-a specializat în împrumuturi rapide acordate exclusiv online. Instituția funcționează conform legislației în vigoare și este înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și în Registrul Special al BNR.

Condiții minime Viva Credit

 • Vârsta de minim 20 de ani;
 • Venit lunar de minimum 700 de lei;
 • Încasezi venitul pe card.

Aplică pentru un credit nebancar

Pentru a aplica pentru un credit rapid online la Viva Credit ai nevoie doar de un calculator/laptop și de acces la internet. Direct pe pagina de internet Viva Credit vei putea introduce suma pe care dorești să o obții, iar apoi nu mai rămâne decât să completezi datele personale pentru a termina cererea de aplicare.

Acte necesare credit rapid online

 • Cartea de identitate;
 • Documente care pot atesta venitul (extras de cont, adeverință de salariu, cupon de pensie etc);
 • Datele contului bancar.

Tipuri de împrumuturi la Viva Credit

 • Primul împrumut;
 • Credit până la salariu.

Primul împrumut Viva Credit

Clienții care se află la prima relație contractuală cu Viva Credit vor beneficia de o ofertă avantajoasă. Astfel, în cazul în care accesezi un credit pe o perioadă de 6 luni, în primele 30 de zile nu ți se va aplica dobândă. În cadrul acestui tip de împrumut poți solicita sume cuprinse între 100 și 2.000 lei.

Credit până la salariu

În cazul în care ai nevoie de bani urgent, creditul până la salariu de la Viva Credit este una dintre cele mai rapide metode de finanțare. Acest împrumut este o linie de credit cu durata de 5 ani. Marele avantaj este că ulterior încheierii contractului poți solicita o sumă de bani la telefon, prin email sau direct din contul de client Viva Credit.

Aplici rapid online, durează doar câteva minute să completezi cererea de credit, iar împrumutul este aprobat prompt. În doar 15 minute primești răspunsul și în 2 ore ai banii pe card.

„Transferă-ți bani din contul de client pe card, ori de câte ori ai nevoie. Avantajul e că plătești dobândă doar pentru sumele utilizate”, precizează Viva Credit.

Avantaje împrumut online Viva Credit

 • Online - creditul poate fi obținut 100% online;
 • Rapid - perioada de aprobare este de 15 minute, iar în 2 ore poți primi banii în cont;
 • Dobândă fixă - dobânda la Viva Credit este fixă, de 1,2%/zi;
 • Comisione 0% - nu trebuie să plătești comisioane de analiză, aprobare, administrare credit sau plată anticipată.

Care este suma maximă creditată de Viva Credit?

Instituția Financiară Nebancară oferă credite cu valori cuprinse între 100 și 2.000 lei.

Care este perioada maximă de creditare?

Împrumuturile Viva Credit funcționează ca și o linie de credit. Acesta are durata de 5 ani, în perioada aceasta putând să soliciți mai multe credite.

Viva Credit și Biroul de Credit

Chiar dacă ai un istoric de credit negativ, Viva Credit îți poate oferi un împrumut nebancar. Chiar dacă ai un venit mare, asta nu îți va garanta aprobarea împrumutului.

Pentru a-ți crește șansele ca cererea de credit să-ți fie aprobată, este foarte important să completezi datele corect, cu informații care pot fi verificate.

Rambursare anticipată

Pentru a beneficia de o ofertă cât mai avantajoasă, Viva Credit recomandă să restitui suma creditată cât mai repede. Astfel nu se va acumula dobânda zilnică de 1,2%, iar costul total pe care îl vei plăti va fi mai mic.

„Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment. Nu vor exista costuri suplimentare pentru plata anticipată”, asigură Viva Credit.

Metode de plată Viva Credit

Instituția Financiară Nebancară oferă pune la dispoziția clienților mai multe metode prin care se pot achita un credit până la salariu:

 • Plată recurentă - banii îți vor fi retrași automat de pe card în data scadentă. Rămâne doar să te asiguri că ai suficienți bani în cont;
 • Card bancar
 • Transfer bancar - poți efectua plata printr-un transfer în contul Viva Credit, deschis la Unicredit Țiriac: RO13 BACX 0000 0005 2669 3011;
 • Numerar - achită în numerar la orice casierie BCR, Unicredit-Țiriac Bank sau CEC Bank.

Penalizări întârziere plată credit

Dacă întâmpini probleme financiare și crezi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 10% din suma utilizată + dobânda aferentă, este de recomandat să iei legătura cu Viva Credit. Analiștii instituției îți vor oferi opțiunile disponibile pentru a putea achita creditul.

În cazul în care nu anunți instituția din timp și nici nu efectuezi plata la data scadentă, Viva Credit îți va aplica dobânzi încă din a doua zi după scadență.

Conform Viva Credit, „vor începe să se acumuleze penalități de 1.2% / zi pentru suma restanta si nu vei mai putea face trageri noi”.

Pe lângă penalizări, instituția va raporta situația la Biroul de Credit, fapt care îți va îngreuna obținerea unui credit viitor la orice bancă sau IFN. Pentru a-și recupera datoriile, Viva Credit își rezervă dreptul să demareze procedurile juridica și legale pentru recuperarea datoriei. Trebuie menționat și faptul că toate costurile cu recuperarea vor reveni în sarcina ta.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

toata treaba este sa platesti la timp si atunci totul este super ok. Mai nasol atunci cnad intarzii ca incep telefoanele si mai si baga penalizari
Gicu
Revizuit 10. 11. 2019