Smile Credit

reclamă
Sumă credit 200 - 2000 RON
Perioadă credit 15 zile - 35 zile
Rata anuală de la 401.5 %
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
Smile Credit

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 200 - 2000 RON
✅ Perioadă credit: 15 zile - 35 zile
✅ Rata anuală de la: 401.5 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 18 ani


Pentru un credit de 1.000 de lei, cu o perioadă de rambursare de 25 de zile, va trebui să achiți o dobândă totală de 198 de lei. Astfel, suma totală pe care va trebui să o rambursezi până la data scadentă este de 1.198 lei.

Informații despre Smile Credit IFN

Smile Credit este o instituție financiară nebancară românească ce are ca obiect de activitate acordarea de credite rapide pe termen scurt. Smile Credit și-a început activitatea în anul 2016, atunci când Banca Națională a României i-a acordat autorizația de funcționare. Instituția oferă unele dintre cele mai mici dobânzi de pe piața creditelor online.

Condiții minime pentru un împrumut la Smile Credit

 • Minim 18 ani;
 • Venituri lunare constante;
 • Card bancar pe care încasezi salariul sau venitul;
 • Adresă de email personală;
 • Număr de telefon mobil activ.

Aplică pentru un credit rapid online

Pentru a aplica pentru un împrumut nebancar la Smile Credit trebuie să îți creezi un cont pe site. Ulterior, cu ajutorul unui calculator de credit, poți selecta suma de bani pe care o dorești și perioada de rambursare, iar apoi vei putea afla care este dobânda și suma totală pe care va trebui să o rambursezi.

După ce ai stabilit suma pe care o dorești, va trebui să încarci toate documentele solicitate pentru a finaliza procesul de aplicare.

Acte necesare la Smile Credit

 • Copie după cartea de identitate (forma electronic);
 • Copie după extrasul de cont de pe luna anterioară;
 • Acord ANAF semnat electronic.

Tipuri de credite

Smile Credit IFN acordă credite rapide online cu perioadă scurtă de rambursare. Întreg procesul de aplicare și aprobare se desfășoară online, astfel că nu va fi necesar să vă deplasați pentru a putea accesa un împrumut.

Dobândă și comisioane la Smile Credit

În primele 7 zile ale primului împrumut nebancar la Smile Credit veți avea o dobândă de 0%, iar începând cu ziua 8 se va aplica o dobândă de 1,1%/zi. Următoarele credite accesate vor avea o dobândă de 1,1%/zi pe toată perioada de creditare.

Mai mult, Smile Credit nu aplică niciun comision de analiză, aprobare sau administrare.

În cât timp se aprobă un credit la Smile Credit?

Întreg procesul de aplicare, dar și de aprobare a unui credit online este foarte rapid. Imediat după ce cererea ta de credit a fost analizată, vei primi un email prin care vei fi informat dacă aceasta a fost aprobată.

„Banii îi vei primi cel târziu în ziua următoare aplicării pentru credit (dacă primim documentația în timp util)”, transmit reprezentanții Smile Credit.

Care este suma maximă acordată?

Smile Credit IFN acordă credite cu o valoare cuprinsă între 200 și 2.000 de lei.

Perioada de creditare la Smile Credit

Instituția oferă credite doar pe perioade scurte. Astfel vei putea accesa credite online cu o perioadă de rambursare cuprinsă între 15 și 35 de zile.

Cum primesc banii de la Smile Credit?

După ce ți-a fost aprobată cererea de credit, suma împrumutului îți va fi transferată în contul bancar, care trebuie să fie același în care primești salariul/pensia/etc.

Ce pot face dacă cererea de credit a fost refuzată?

Consultanții IFN vă pot oferi detalii despre motivul pentru care cererea de credit a fost refuzată. După ce rezolvați problema care a dus la respingerea cererii, puteți aplica din nou.

Metode de plată credit

Smile Credit IFN oferă trei variante prin care poți să achiți un credit:

 • Debitare card - aceasta este metoda principală folosită, banii urmând a fi retrași automat la data scadentă;
 • Plata cu cardul - poți iniția o plată cu cardul direct din contul tău online Smile Credit;
 • Transfer bancar - execută un transfer bancar cu suma datorată direct în conturile Smile Credit.
 • RO02BTRLRONCRT0334003601 - deschis la Banca Transilvania Sibiu
 • RO43UGBI0000262017313RON - deschis la Banca Garanti Bank Agenția Sibiu
 • RO60RNCB0227163259220001 - deschis la Banca Comerciala Romana Sucursala Sibiu.

Plata anticipată credit online

Poți efectua o plată anticipată în orice moment. Din contul online Smile Credit poți afla care este suma totală pe care trebuie să o rambursezi.

„Dacă ați efectuat plata vă rugăm să ne informaţi la telefon 0369/437.234 sau e-mail suport@smilecredit.ro și să ne transmiteţi o dovadă după documentul de plată. Rambursarea anticipată are beneficiul de a-ţi crea un istoric bun cu noi şi de a putea solicita un împrumut de o sumă mai mare, cu şanse mari de a-l obţine”, informează Smile Credit.

Prelungirea perioadei de creditare la Smile Credit

Dacă ai probleme financiare și nu poți achita la timp creditul, informează reprezentanții Smile Credit cât mai repede, iar aceștia te vor informa despre soluţia cea mai potrivită pentru rambursarea sumei datorate.

Puteți solicita și prelungirea unui credit, însă cu minim 2 zile înainte de data scadentă. Pentru a putea obține prelungirea perioadei de creditare, va trebui să achiți integral dobânda datorată.

Penalizări plata cu întârziere credit online

Pentru a păstra un istoric favorabil și a evita îndatorarea excesivă, Smile Credit recomandă să rambursezi creditul înainte de data scadentă.

În cazul în care nu vei achita la timp, începând cu prima zi de întârziere îți va fi aplicată o dobândă de penalizare de 1,10%/zi. Totodată, plata cu întârziere a sumei scadent poate fi raportată la Biroul de Credit de către Smile Credit IFN.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

Multumesc! Banii au ajuns in aceasi zi, am returnat toti banii mai repede si am platit mai putina dobanda.
Cipri
Revizuit 10. 06. 2019