Easy Credit

reclamă
Sumă credit 7000 - 900000 RON
Perioadă credit 61 zile - 5 ani
Rata anuală de la 36 %
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
Easy Credit

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 7000 - 900000 RON
✅ Perioadă credit: 61 zile - 5 ani
✅ Rata anuală de la: 36 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 18 ani


Pentru un credit în valoare de 10.000 lei pe o perioadă de 12 luni, va trebui să achiți o rată lunară de 1.004 lei. Rata anuală a dobânzii este de 36%, iar DAE 47,74%. Astfel, suma totală pe care va trebui să o rambursezi este de 12.055 lei.

Informații generale despre Easy Credit

Easy Credit 4 ALL IFN S.A. își desfășoară activitatea de creditare sub incidența Legii 93/2009, fiind înscrisă în Registrul general al instituțiilor financiare nebancar al BNR și înscrisă în Registrul general de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal de la ANSPDCP.

Activitatea principală Easy Credit este de acordare credite online rapide. Totodată, Easy Credit are agenții fizice în 15 orașe din România (București, Constanța, Galați, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Brașov, Oradea, Ploiești, Pitești, Baia Mare, Sibiu Bacău și Brăila).

Condiții minime pentru un credit

 • Minim 18 ani împliniți;
 • Cartea de identitate;
 • Venit constant.

Aplică pentru un împrumut Easy Credit

Persoanele care doresc să obțină un împrumut la Easy Credit pot aplica online, telefonic sau într-una din agențiile fizice. Pe site-ul Easy Credit este de ajuns să completezi datele personale (nume, număr de telefon) și să introduci suma pe care dorești să o primești, iar mai apoi vei fi contactat direct de personalul instituției financiare nebancare.

Acte necesare credit nebancar

 • Cartea de identitate;
 • Extras de cont.

În funcție de tipul de credit solicitat, vi se mai pot cere și următoarele acte:

 • Certificat de căsătorie/divorț/deces;
 • Act de proprietate al imobilului/terenului oferit drept garanție;
 • Acte de cadastru și intabulare;
 • Certificate fiscale.  

Tipuri de împrumuturi la Easy Credit

 • Credit rapid;
 • Credit IFN pentru restanțieri sau rău platnici;
 • Refinanțare;
 • Credit ipotecar.

Credit rapid online

Dacă întrunești condițiile necesare pentru un credit rapid online, Easy Credit îți oferă o preaprobare în doar 15 minute, iar tu vei putea benefica de bani în maxim 48 de ore.

Printr-un credit rapid online vei putea accesa o sumă cuprinsă între 7.000 lei și 900.000 lei, în funcție de venitul lunar. Analiștii financiari vor studia bonitatea ta și te vor informa despre suma maximă pe care o poți credita.

În ceea ce privește rambursarea, Easy Credit oferă program personalizate pentru fiecare client.

„La cererea clientului, aproape toate costurile contractului (taxe notariale, datorii la administrația financiară, datorii către asociația de proprietari, etc.) se pot achita din credit”, precizează Easy Credit.

Credit IFN pentru restanțieri sau rău platnici

În cazul în care ai înregistrat în trecut restanțe și ai achitat cu întârziere plata unui credit, majoritatea băncilor și instituțiilor financiare nebancare nu îți vor aproba cererea de credit. Totuși, Easy Credit îți va putea aproba un credit nebancar în cazul în care ești dispus să garantezi cu un imobil sau un teren.

Astfel, o echipă de specialiști îți vor evalua proprietatea, iar apoi analiștii financiari îți vor transmite care este suma maximă pe care o poți obține.

Refinanțare Easy Credit

Instituția vine în ajutorul clienților care doresc să beneficieze de o singură rată, mai avantajoasă.

„Easy Credit facilitează accesarea creditului în scop de refinanțare, prin negocierea costurilor creditului și suportarea cheltuielilor necesare semnării, totul în condiții mult mai avantajoase pentru dumneavoastră”, precizează reprezentanții instituției. 

Credit ipotecar

Acest tip de credit este dedicat persoanelor care doresc să își achiziționeze sau să construiască o locuință. Creditul va fi garantat cu un imobil, astfel că suma pe care o poți obține depinde de valoarea imobilului. Suma poate ajunge până la 900.000 lei, iar perioada de rambursare este de până la 60 de luni.

Câți bani pot obține într-un împrumut nebancar la Easy Credit?

Suma creditată depinde de veniturile fiecărui client. Analiștii financiari vor stabili bonitatea clientului și suma pe care acesta o poate accesa. Easy Credit oferă credite rapide online cuprinse între 7.000 lei și 900.000 lei.

Care este perioada de rambursare?

Clienții Easy Credit pot beneficia de o perioadă de rambursare personalizată în funcție de nevoi. Astfel, perioada de returnare a unui credit poate fi cuprinsă între 61 de zile și 60 de luni.

În cât timp se se aprobă un credit?

Analiștii financiari de la Easy Credit îți vor oferi o preaprobare în doar 15 minute, iar răspunsul final va fi oferit în termen de 48 de ore. În ziua în care vei semna contractul de credit, suma solicitată îți va fi transferată în cont.

Taxe și comisioane Easy Credit

Instituția Financiară Nebancară Easy Credit nu are comisioane de niciun fel. Astfel, nu va fi nevoie să plătești taxă de analiză a dosarului, de administrare a creditului au pentru rambursarea anticipată.

Easy Credit transmite că „rambursarea se poate face oricând pe perioada contractului, fără comision de rambursare anticipată”.

Cum se achită dobânda lunară sau credit

Clienții Easy Credit pot alege metoda prin care să efectueze plata unui credit.

 • Dobândă achitată lunar + Credit achitat la finalul contractului (dobânda se aplică la soldul creditului și se plătește doar până la rambursarea integrală a creditului);
 • Dobândă achitat lunar + Credit achitat periodic;
 • Rate lunare formate din credit și dobândă.

Metode de plată credit nebancar

 • Depunere bancară - Poți efectua plata unui credit direct în conturile Easy Credit la una dintre băncile: BRD, OTP Bank, LIBRA Bank, Intesa SanPaolo Bank;
 • Transfer bancar - Efectuează plata direct prin transfer bancar în conturile Easy Credit;
 • Agențiile Easy Credit - Instituția Financiară Nebancară are deschise agenții în 15 orașe din țară. Poți efectua plata ratei în oricare dintre acestea.

Dobânda împrumuturilor Easy Credit

Easy Credit se diferențiază de alte instituții financiare nebancare prin faptul că oferă o dobândă fixă pe toată perioada creditării. Aceasta este stabilită la început și este stipulată în contractul de credit.

„Dobânda se aplică lunar la soldul creditului și trebuie plătită la o dată scadentă, stabilită în prealabil, de comun acord, între Easy Credit și solicitantul creditului”, precizează Easy Credit.


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

am luat 30.000 lei cu o dobanda foarte buna fata de restul ofertelor
Giani
Revizuit 10. 11. 2019