Credius

reclamă
Sumă credit 1000 - 40000 RON
Perioadă credit 21 luni - 5 ani
Rata anuală de la 80 %
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani
Credius

Prezentare rapidă

✅ Sumă credit: 1000 - 40000 RON
✅ Perioadă credit: 21 luni - 5 ani
✅ Rata anuală de la: 80 %
✅ Vârsta minimă a aplicantului: 18 ani


Pentru o sumă de 3.000 de lei și o perioadă de creditare de 24 de luni, vei beneficia de o rată a dobânzii de 80%/an și un comision lunar de administrare de 0,25%. La acestea se va adăuga și comisionul de analiză dosar în valoare de 500 de lei. Valoarea DAE este 185,47%. Astfel, rata lunară pe care o vei plăti este de 259,66, iar valoarea totală de rambursat ajunge la 6.731,84 lei.

Informații generale despre Credius

Credius este o instituție financiară nebancară specializată în acordarea de credite pentru nevoi personale și a creditelor pentru bunuri, în rate, pe termen scurt, mediu și lung. Instituția funcționează conform prevederilor din Legea 93/2009 și este înregistrată în Registrul General și în Registrul Special al BNR.

Condiții minime de creditare

 • Vârsta de minim 18 ani;
 • Cetățeni români și cu domiciliul în România;
 • Vechime de minim o lună la locul de muncă.

Aplică pentru un credit Credius

Instituția preia cereri de credit atât online cât și fizic, direct la birourile Credius. Cea mai rapidă metodă de aplicare este cea online. Trebuie doar să accesezi site-ul Credius, selectezi suma dorită și perioada de rambursare după care trebuie să completezi cererea de credit și să încarci documentele solicitate.

Avantajul unei astfel de cereri este că poți vedea rapid care este valoarea ratei lunare, dar și suma totală ce va trebui să o rambursezi.

Acte necesare

 • Cartea de identitate;
 • Cerere de credit;
 • Dovada unui venit constant (adeverință de venit, talon de pensie.

Tipuri de credite la Credius

 • Credite de nevoi personale;
 • Credite online;
 • Credite pentru pensionari;
 • Credite pentru bunuri;
 • Credite pentru IMM;
 • Credite online pe termen scurt;
 • Credit Diaspora.

Credite de nevoi personale și credite online

Pentru a simplifica și a grăbi întreg procesul de aplicare/aprobare, toate actele pot fi completate online. Asigură-te că ai completat corect cererea și ai furnizat toate actele solicitate, astfel vei primi un răspuns mai rapid. Specialiștii Credius analizează cererea și îți fac oferta de creditare în circa 60 de minute. Nu mai rămâne decât să semnezi cererea de credit la cel mai apropiat Birou Credius și să îți ridici banii.

La toate tipurile de credite poți opta pentru a ridica banii de la bancă sau să-ți fie furnizați direct în cont.

Credite pentru pensionari

Credius are o ofertă imbatabilă și pentru persoanele vârstnice. Majoritatea instituțiilor financiare nebancare au o limită maximă în ceea ce privește vârsta unui client.

La Credius pot primi credite toți pensionarii care au minimum 65 de ani. Aceștia vor trebui să prezinte doar talonul de pensie, buletinul și să completeze cererea de credit.

Credite pentru bunuri

Dacă dorești să-ți schimbi telefonul, televizorul sau vrei să faci o achiziție și nu dispui de banii necesari, Credius îți oferă un credit pentru bunuri.

„Cu acest credit îți poți procura oricare bun ales de tine în magazinele partenere Credius”, transmite instituția.

În cadrul acestui tip de credit vei putea obține sume de până la 20.000 de lei pe o perioadă de creditare de 5 ani. În cazul în care veniturile tale sunt raportate la ANAF, vei putea obține un astfel de credit cu buletinul.

Credit pentru IMM

Credius finanțează și afaceri cu sume de până la 450.000 de lei. Perioada de rambursare este de până la 48 de luni, în rate fixe lunare. Analiza creditului va fi făcută online, iar reprezentanții Credius nu te vor chestiona în legătură cu destinația banilor pe care îi soliciți.

Poți primi un răspuns în doar 6 ore de la aplicare, iar banii îți vor fi virați în cont în doar 24 de ore.

Credite online pe termen scurt

Creditele online sunt cea mai rapidă metodă de împrumut. Poți intra în posesia banilor chiar și în aceeași zi în care ai aplicat. Perioada de rambursare a unui credit online urgent este 12 sau 24 de luni.

Credit Diaspora

Credius a implementat un serviciu de creditare și pentru românii care sunt stabiliți în străinătate. Printr-un credit diaspora, românii stabiliți în oricare țară din U.E. pot să facă împrumuturi rapide cu documentație minimă, fără garanții și fără a fi nevoie să se deplaseze în țară.

Astfel, clienții pot obține sume cuprinse între 1.000 și 10.000 de euro/lire cu un minim de documente (act de identitate, permis de ședere, adeverință de venit și extras de cont). Perioada de rambursare a unui credit diaspora este cuprinsă între 18 și 60 de luni.

Câți bani pot obține la Credius?

Suma maximă pe care o poți solicita diferă în funcție de tipul de credit solicitat. Astfel, pentru credite de nevoi personale, cele pentru pensionari și creditele online, poți primi sume cuprinse între 1.000 și 40.000 lei.

Prin creditul pentru bunuri poți primi o finanțare de până la 20.000 lei. În cazul unui credit pentru IMM, suma maximă ajunge la 450.000 lei.

Care este perioada de rambursare la Credius?

Perioada de rambursare standard la Credius este cuprinsă între 20 și 60 de luni. În cazul unui credit pentru IMM, perioada scade până la maximul 48 de luni. De asemenea, creditele online pe termen scurt pot fi returnate în 12 sau 24 de luni

Metode de plată a unui împrumut nebancar Credius

 • Numerar la bancă - Poți plăti ratele în numerar la ghișeele băncilor partenere (CEC Bank, BCR, Alpha Bank, Libra Internet Bank și Piraeus Bank). Pentru a efectua o plată vei avea nevoie de cartea de identitate și date pe contractul de credit: numărul contractului, codul de client, numele titularului de contract. Card - Poți achita ratele online, cu cardul, direct din contul Credius.
 • Numerar la Poșta Română - La fel ca și în cazul plăților la ghișeul bancar, va trebui să ai cartea de identitate și datele pe contractul de credit: numărul contractului, codul de client, numele titularului de contract.
 • Terminal SelfPay - Poți achita ratele la terminale SelfPay, va trebui însă să ai datele de pe contractul de credit. 
 • Terminal Qiwi - Pentru a iniția o plată la un terminal Qiwi va trebui să intri la secțiunea „Plata Serviciilor”, apoi la „Servicii financiare”, iar aici selectează Credius.
 • Transfer bancar - Poți efectua un transfer bancar direct de la bancă sau prin internet banking, către conturile Credius. 

Banca: CEC Bank

Cod IBAN: RO53 CECE B200 30RO N355 3136

COD SWIFT: CECEROBU / COD BIC: CECE

Banca: Alpha Bank

Cod IBAN: RO42 BUCU 1182 2353 3276 4RON

COD SWIFT: BUCUROBU / COD BIC: BUCU

Banca: BCR COD

Cod IBAN: RO 39 RNCB 0072 1583 7029 0001

SWIFT: RNCBROBU / COD BIC: RNCB

Banca: Libra Internet

Cod IBAN: RO58 BREL 0002 0007 2087 0100

Bank COD SWIFT: BRELROBU / COD BIC: BREL

Banca: Piraeus Bank

Cod IBAN: RO53 PIRB 4236 7434 2700 1000

COD SWIFT: PIRBROBU / COD BIC: PIRB  


Mihai Demian
finaton.com/ro/mihai-demian

Jurnalist cu o experiență de 13 ani în mass-media online și freelancer în domeniul analizelor financiare, marketing și social-media.

Care este experiența dvs. cu acest furnizor de împrumuturi?

Creditul pentru diaspora este unul dintre cele mai bune servicii. Multumesc tare mult. Nicaieri nu putea lua credit cu venituri din strainatate, sunteti grozavi
Vicki
Revizuit 10. 06. 2019